2777
2789

من از دیشب ساعت ۹ شب تا همین الان نیم ساعت پیش بیمارستان بودم مادرمو بردم بیش از پونزده بیست تا دختر آوردن قرص خورده بودن و نفری سه متر شیلنگ کردن تو حلقشون نمردن فقط زجر و درررد کشیدن و چند نفرشونم حتی کارشون به دیالیز کشید چرا فکر کردی میمیری تموم 

یه کربلا ثبت نام کن و برو.  و اونجا ازشون بخواه کمکت کنند و مسیر زندگیت تغییر بدن  تو که ...

آقا پول نداره بدهیشو بده چجوری کربلا ثبت نام کنه آخه

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری بگم اخه بعد مشکل اینه که ما ماشین رو از پدرش خریدیم ۳۰تومن اونموقع ارزونتر میداد ب ما ولی ماش ...

بگو بزنی حق داری همین تاپیکتو نشون بده بگو فکر خودکشیم بخدا کمکت میکنه همسر از همه بهتره حتی اگ منت کنه

نه بابا میگم ک پدرو مادرم جداشدن هرکدوم سرزندگبه خودسون

حتما دیگ یکیو داری ک باهاش مشکلاتتودرمیون بذاری ک اگ نداری ب همسرت بگو کتکم بخوری بنظرم حقته ولی خودکشی نکن

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

به خودکشی فکر نکن عزیزم خیلیارو دیدم خودکشی کردن اما نمردن فقط ناقص شدن افتادن گوشه خونه مثل چی هم پشیمونن قوی باش گلم

تو تلخی بعضی حرفا میشه غرق شد🖤🖤خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...
من میگم با کاز  گازو باز کنم چندساعت خودمم بخابم

مردن ب این آسونیااا نیست عوض اینا و فذرار از مشکل ی راه حل پیدا کن چقد ترسوووویی

گاز رو با کنی خونه منفجر میشه به همسایه های بدبخت هم فکر کن نکن عزیزم

تو تلخی بعضی حرفا میشه غرق شد🖤🖤خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...
حتما دیگ یکیو داری ک باهاش مشکلاتتودرمیون بذاری ک اگ نداری ب همسرت بگو کتکم بخوری بنظرم حقته ولی خود ...

خب اون چیکار میتونه بکنه اخه مگه برام ک بگم بهش بنظرم ابرومو میبره انقد ب همه میکه

منم همینو میکم پول داشتم ک بدهیمو میدادم

مرگ اخرین راهه اونم سر هفتاااد تومن

خودت بخوابی بعد چند تا خونه و خونواده بدبخت و بی گناه هم میخوابونی و باعث از هم پاشیدگی زندگیشون میشی نکننن بهت قول میدم مون وسط هاش بدجوری پشیمون میشی 

خب اون چیکار میتونه بکنه اخه مگه برام ک بگم بهش بنظرم ابرومو میبره انقد ب همه میکه

بگه کارت بنظر خدت اشتباه نبوده؟؟؟حالا یه تومن دوتومن ضرر اشکالی نداشت ولی شماا این اشتباهو تا هفتاد تومن پیش رفتی هر کی بود حق داشت

ولی عوضش کمکت مکنه 

بگو بزنی حق داری همین تاپیکتو نشون بده بگو فکر خودکشیم بخدا کمکت میکنه همسر از همه بهتره حتی اگ منت ...

انقد شکاکه کلا اینو نشون بدمم میگه از قبل برنامه ریزی کردی