2777
2789
عنوان

لطفا جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 26 پست
مرسی دورت بگردم اروم شدم انشالله ک درست بشه همه چی🤍

زمان‌ همه چیز و درست میکنه و بسپار ب خدا شک نکن بهترین ها رو برات میخواد و کنار گذاشته خدا مث بنده هاش حسود نیست 

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم هدفمون ازدواج بود  من ۲۵سالمه ☹️ نمیدونم واقعا باید چیکار کنم  الان اصلا دیگ ...

دچار افسردگی شده 

باهمه رفتارش عوض شده یا فقط باشما اینجوریه؟ تالان درمورد تغییر رفتارش باهاش صحبت کردی؟ 

دچار افسردگی شده  باهمه رفتارش عوض شده یا فقط باشما اینجوریه؟ تالان درمورد تغییر رفتارش ب ...

میگ ک با همه اینجوریم 

دیگ اصلا براش مهم نیستم

هزار بار گفتم هی میگ خوب میشم نشده

دو س روزه ک حس می‌کنم دیگ دوسمم نداره انگار دیگ تمایل ب حرف زدن نداره 

افسردگی بعد از سوگ ( اختلال سوگ)گرفته   نمیشه ببریش مشاوره؟

اصلا نمیره 

بهش گفتم حداقل قرص آرام بخش بخور گوش نمیده

اخلاقش با باباش بده

ولی با خواهر برادرش خوبه 

از ۴صبح می‌رن سرکار تا ۲و نیم ظهر

جدیدا دیگ حتی نمیاد منو ببینه

اصلا نمیره  بهش گفتم حداقل قرص آرام بخش بخور گوش نمیده اخلاقش با باباش بده ولی با خواهر براد ...

پس با این حساب یه مدت توام بهش کم محلی کن بذار بخودش بیاد نیومدم فدای سرت با یه ادم افسرده که میخواد تورو هم به مریضی وافسردگی دچار کنه پایان خوشی نداری….

پس با این حساب یه مدت توام بهش کم محلی کن بذار بخودش بیاد نیومدم فدای سرت با یه ادم افسرده که میخواد ...

اره دقیقا

دیشب باهاش کات کردم 

اونم فکر کنم از خدا خواسته بود

من دیگ توان تحمل کردن نداشتم 

این جوری ی مدت اذیت شم 

بهتر از اینه ک هر روز اذیت شم 

پس با این حساب یه مدت توام بهش کم محلی کن بذار بخودش بیاد نیومدم فدای سرت با یه ادم افسرده که میخواد ...

بهش گفتم زوری بام حرف می‌زنی میگ نه زوری نبوده

هر دو ساعت ی بار ی کلمه فقط جواب منو میداد

هر روز سعی میکردم خوشحالش کنم 

ولی دیگ جلو چشمش نبود

منم گناه داشتم 

دلم برا خودم سوخت بخدا