2777
2789
عنوان

بنظرتون ممکنه باهم تو ارتباط باشن؟

510 بازدید | 39 پست

بچه ها دوس پسرم تو انستا یه دخترو چند ماهه که فالو داره این دختره ۷۰۰ تا فالور داره و خودشم ۵۷ نفرو فالو کرده حالا دوس پسر منم فالو کرده یعنی فالو بک داده بعد معلومه اون ۵۷ نفر آشناهاشه چون تو بیوش زده اگه دنبال فالو بکی فالو نکن

حالا تو پیجشم همش عکس شخصیت های کارتونی میزاره و دوس پسرم هیچ کدوم از پستاشو لایک نکرده 

بنظرتون چرا فالوش کرده؟باهم یعنی ارتباط دارن؟

نمیدونم چجوری با این قضیه برخورد کنم دوس پسرم میدونه رو این چیزا حساسم یعنی میخواد حرص منو در بیاره؟

دارم فکر می کنم من چرا تا حالا فالور فالونیگ های شوهرم رو چک نکردم؟

عزیزم دوست پسرررره تعهدی ندارید بهم حساس نشو

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

صددرصد یه ارتباطی این وسط هست و میشناسه دوست پسرتو......ولی مثل من نکن نابود میشی💔

منم مثل تو هر روز چک میکردم تا آخر سر دوتا از اون دخترارو تو محل کارمون دیدم و شناختم، روزی که اونم شیفت بود و فهمیدم واسه دیدن اون اومدن❤️‍🩹

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم فکر می کنم من چرا تا حالا فالور فالونیگ های شوهرم رو چک نکردم؟ عزیزم دوست پسرررره تعهدی ندارید ...

آخه چرا هم دیگرو فالو کردن وقتی که دختره چیز خاصی ندارههه

خب شوهرمنم هزارتازن رو فالوکرده و بالعکس یعنی باهزارتاش درارتباطن؟نمیشه بنظرم

دعاکنید لکنت پسرم خوب بشع خیلی اذیت میشه و خجالت میکشه😔😔دعاکنید شوهرم سر براه بشه و اعتیادش رو ترک کنه و هرچی صفاتِ بد داره درست کنه خسته شدم دیگه تحمل ندارم😭😭😭😭😭😭😭
صددرصد یه ارتباطی این وسط هست و میشناسه دوست پسرتو......ولی مثل من نکن نابود میشی💔 منم مثل تو هر ر ...

ت رو خدا بگو ی دل سیر زدیش

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

خب شوهرمنم هزارتازن رو فالوکرده و بالعکس یعنی باهزارتاش درارتباطن؟نمیشه بنظرم

آخه دوس پسر من پیش پی ویه فقط آشنا اینا فالو کرده و دوست و فامیل اینو این وسط نمیشناسم کیه 

ت رو خدا بگو ی دل سیر زدیش

هیچ کاری از دستم ساخته نبود تنها کاری که تونستم انجام بدم بلاک کردنش از همه جا بود💔 

و اینکه قبل بلاک پیام دادم نوشتم دوست دخترات اورژانس بودن .....فقط خواستم بفهمه که فهمیدم و خنگ نیستم

ز غوغای جهان میو🌱🐈‍⬛

چیکار کنم چجوری رفتار کنم دارم دیوونه میشم 

بگو عه آشناست که قبلا دوست بودیم برم بهش پیام بدم تو رم معرفی کنم ببین واکنشش چیه بهتر از این نمیدونم چی کار باید کرد😂🫠

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394