2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه های آروم و کند دارن، میشه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 38 پست
عزیزم کاردمانی ذهنی براش خیلی خوبه فقطط یک جلسه ببرش چند تا نکته بهت میگه که باهاش تمرین کنی

ممنون عزیزم ♥️ببرم مشاور بگم کار درمانی ذهنی کنه؟

ما شیخ و واعظ، کمتر شناسیم/یا جام باده، یا قصه کوتاه...
چند سالشونه؟

۶ سالشه میره پیش دبستانی یه جایی دعوت باشیم قرار باشه ساعت ۷ بریم از ۵ بهش هی باید گوشزد کنم مراحل اماده شدنش واقعا کلافه میکنه همیشه نرفته جنگ داریم مثلا دستشویی میره باید شلوارشو در بیاره صاف تا کنه بزار کنار بره یا اگه در نیاورد اروم اروم تا به زنه یک اندازه یه سانت بعد بره یا لباساشو ده با چک میکنه اصلا کلا داستان پشت داستان زبونه کتونیشو در بار چک میکنه چسبشو اصلا دیگه معذرت میخوام به گوه خوردن میوفتم بخوام جایی برم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره صحبت کردم، ازش خواستم دایم بهش یادآوری کنه ، بهش ساعت شنی هم دادم اره چون پدرشم همینه متاسفا ...

انشاالله که بهتر بشه 

بازیهای سریع و زمان دار باهاش انجام بدین 

بالاخره یه روز ، صبح میشه این شب ، باز میشه این در ...
۶ سالشه میره پیش دبستانی یه جایی دعوت باشیم قرار باشه ساعت ۷ بریم از ۵ بهش هی باید گوشزد کنم مراحل ا ...

این که وسواسه بیشتر تا کند بودن

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
کندم میکنه دیگه کاراشو

حتما ببرید مشاور کودک عادی نیستش رفتارهاس

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
گناه داره باید ببره دکتر بچش رو  اعصاب ندارن چرا بچه میارن شما کمکش کنید  بیچاره بچش

ببین آخه بقیه وقتا بد نیست 

ولی از بی دقتی دخترش حرصش میگیره 

فرض کن این داره خودشو جر میده که این یه چیزی یاد بگیره این یهو وسط درس یاد گرفتن یه مداد رنگی برمی‌داره و خودشو سرگرم میکنه 

واقعا از هر چیزی بگی گرفته براش 

شده قرض کرده گرفته 

کلاس ریاضی خصوصی 

بسته آموزشی پرش 

مدرسه غیر انتفاعی 

مشاور کودک 

آلان بهش بگی دو دوتا گیج میزنه مشاورم گفته وفقط خودش دلش نمیخواد وگرنه اصلنم اختلال و اینا نداره

قدحی پر بکن سر بکش جان مرا🖤🌿
۶ سالشه میره پیش دبستانی یه جایی دعوت باشیم قرار باشه ساعت ۷ بریم از ۵ بهش هی باید گوشزد کنم مراحل ا ...

عزیزم...منم همین مشکلاتو داشتم،البته کمتر و فکرنیکردم بزرگ بشه یا مدرسه بره بهتر می شه اما اصلا براش مهم نیست متاسفانه، حتما پیگیرش باش عزیزم ♥️

متاسفانه همش بتزنده است و انگیزه ای نداره براش دیگه

براش جایزه تعیین کنید چی؟من دخترم برعکسه مشاور کودک گفته مدام براش خرگوش و لاک پشت رو مثال بزنم که یه کم کند بشه😐دختر من استرسش زیاده سر هر چی 

جایزه بزار اگه بازنده شد بده برنده  هر چی که خیلی دوست داره همونو جایزه بزار

باورت میشه امروز صبح داشتم همینو بهش میگفتم، ازهمون اول میدونست بازنده هست و جایزه به داداشش میرسه، روحیه اش داغون شد، اینقدر ناراحت شدم که جایزه رو برای نقطه ضعفش گذاشتم