2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه های آروم و کند دارن، میشه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 38 پست
براش جایزه تعیین کنید چی؟من دخترم برعکسه مشاور کودک گفته مدام براش خرگوش و لاک پشت رو مثال بزنم که ی ...

متاسفانه جایزه حالشو بدمیکنه چپن میدونه همیشه به داداشش میرسه

ما شیخ و واعظ، کمتر شناسیم/یا جام باده، یا قصه کوتاه...
متاسفانه جایزه حالشو بدمیکنه چپن میدونه همیشه به داداشش میرسه

خب یه بار شما کمک کنید برنده بشه مثلا بکید یارکشی کنیم پدرش و اون داداشش شما و این یکی پسرتون ....بعد گروه شما برنده بشه کم کم تو بازی راه حل های برنده شدن رو بهش یاد بدید بازی های ساده تهیه کنید مدام تکرارش کنید بهش یاد بدید تمام تلاششو بکنه برنده بشه اگه نشد مهم نیست ولی مهمه که نهایت سعیش رو بکنه 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چی بگم واقعا چون بچهوخودم هنوز کوچیکه ولی دختر خواهر من دقیقا اینطور بود و همچنان هست با این تفاوت که الان تو یکی از بهترین مدارس داره درس میخونه و خواهرم هیچوقت اینطور بهش استرس وارد نکرد و باهاش راه اومد . برا همین دخترش هم آروم آروم خودش رو وفق داد با شرایط جامعه و مدرسه و الان یه دختر فوق العاده آروم هست از هر لحاظ اخلاقی رفتاری ....

چه انتظاری از بچه کلاس سومی داری. اون تازه تازه داره با محیط مدرسه اخت میشه . مگه میخوای برای المپیک آمادش کنی ؟ دقیقا خواهر زاده منم عین باباشه.انقد نه به خودت نه بچه ناراحتی وارد نکن بزار اونم رو خودش برچسب نزنه و نشکنه

نمیدونم چی بگم واقعا چون بچهوخودم هنوز کوچیکه ولی دختر خواهر من دقیقا اینطور بود و همچنان هست با این ...

حتی بچه دختر خاله م از خواهرزادم بدتررررر و آرومتررررر بود یعنی اون همیشهههههه خواب بود یه خط مینوشت میخوابید

والا الان داره دانشگاه سراسری فیزیوتراپی‌میخونه

خب یه بار شما کمک کنید برنده بشه مثلا بکید یارکشی کنیم پدرش و اون داداشش شما و این یکی پسرتون ....بع ...

ممنون عزیزم ♥️ اینجوری عالیه

نمیدونم چی بگم واقعا چون بچهوخودم هنوز کوچیکه ولی دختر خواهر من دقیقا اینطور بود و همچنان هست با این ...

من بخدا کاریش ندارم، ولی باید پاسخگو ی معلم باشه، و خودش حس بدی پیدا می کنه که عملکرد خوبی نداره، مثلا تو املا همش عقب میمونه، یا امتحانا رو ننوشته برگشو میده 

ممنون عزیزم ♥️ سعی میکنم با آرامش پیش ببرم

من بخدا کاریش ندارم، ولی باید پاسخگو ی معلم باشه، و خودش حس بدی پیدا می کنه که عملکرد خوبی نداره، مث ...

فدات بشم منم عین خودتونم من خیلی استترسی هستم خدا بهمون کمک کنه. اگه صلاح دیدین با معلمش حرف بزنید 

فدات بشم منم عین خودتونم من خیلی استترسی هستم خدا بهمون کمک کنه. اگه صلاح دیدین با معلمش حرف بزنید&n ...

قربونت عزیزم ❤️ ان شااله 🙏 اره صحبت کردم امیدوارم بهتر بشه