2777
2789
عنوان

کسایی که این ویروس جدیدرو گرفتن

396 بازدید | 44 پست

بعدازچندروز گرفتگی صداتون رفع شد؟ چهار روزه صدام خیلیی گرفته و هرکاری میکنم اوکی نمیشه🙁 روتارین هم استفاده کردم اما تاثیری نداشت.

یک هفته به بعد. مایعات بخور جوشونده خیلی بخور. شیر عسل شیر خرما.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهرم2هفته ای صداش گرفته بود

💞فان مع العسر یسری💞             صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد باغبان حتی اگر باغش را غرق اب هم کند درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند .۱۴۰۱/۰۵/۱۸ درست زمانیکه انتظارشو نداری معجزه اتفاق میفته.خوش اومدی معجزه زندگیم

من تو تیرماه گرفتم همین مدل رو که میگن جدید اومده بیست روز صدام گرفته بود

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

تا میتونید لیمو شیرین بخورید و شیکر تیغال از عطاری بگیرید و بذارید بجوشه یکبار صبح ناشتا بخورید و یکبار قبل از خواب خبلی برای گرفتگی صدا تاثیر داره. قرص مونته لوکاست هم روزی یکی بخورید

برو عطاری برا گرفتگی صدا ببین چی بهت میده بخوری. شربت گیاهی باریج رو هم امتحان کن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....