2777
2789
عنوان

بچه ها برای ازدواج چیارو باید در نظر گرفت خانمای متاهل و تجربه دار؟

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 26 پست
۱۸ سالته بنظرت خیلی زود نیس؟ چه عجله ای هست اونم با پسری ک دوست دختر زیاد داشته عاشقت نیست اخلاقاش ...

خودمم اصلا آمادگی ازدواج تو این سنو ندارم گفتم میخام درسمو بخونم گفتن اشکال نداره اگه بگی اره ک فقط حرفامونو بزنیم و نامزد کنین تا درستو بخونی منم چون دوسش دارم گفتم باید فکرامو کنم

واقن؟؟چجوری ازش مطمئن شدین میزاره کنار چجوری ثابت کرد

دارم میبینم دیگه 

به ذات بستگی داره... خودمم مجردیم با چند نفری تلفنی حرف میزدم (به نظرم یه نوع نیازه) ولی بعد ازدواج وفادارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱ اینو ملاک بدون که عاشقه تو باشه و واست هرکاری کنه ۲ عاشق یکی دیگ نبوده باشه  ۳ اخلافاشو کام ...

هنوز هیچ حرفی باهم نزدیم ولی درکل اخلاق خانوادش مخصوصن پدرش اصلا دوست ندارم همش حرف از حجاب میزنه ک من گفتم اگه اوکی شد موقع حرف زدن اینارو شرط میکنم ک حجاب منو دیدین در چ حده و اومدین و نمیتونم بخاطر حرف باباش چادری بشم

ببین اخلاقیات اول در نظر بگیر .‌..اگه میدونی همه جوره اوکی هست حالا باید مادیاتش هم ببینی چیا داره ب ...

دقیقن میخاستم برم دانشگاه ک میدونم دیدمو نسبت به همه چی تعقیر میده ولی وقتی اومدن گفتن و من گفتم الان امادگیشو ندارم میخام درس بخونم گفتن منتظرم.میمونه و فقط حرفا زده بشه منم چون دوسش داشتم وقت خاستم ک فکر کنم

مرسی از راهنماییت(: واقن الان باید منطقی تصمیم بگیرم ولی کلن درگیر احساسات شدم اما حرف های شما واقن ...

خواهش میکنم من با توجه به تجربیات خودم خواستم راهنماییت کنم علاوه برهمه اینا ازدواج فامیلی هم مشکلات خاص خودشو داره فرصت های بیشتری برات پیش میاد قطعا امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری

هفتمین کاربریمه🤗
اینکه شوهرخالت روحجاب گیرمیده مشکل کوچیکی نیست بعد ها خیلی اذیت میشی یه چی تجربه کردم که میگم باید ا ...

راجب اینا گفتم اگه اوکی شدیم حرفامو بهش میزنم ک نمیتونم بخاطر باباش حجاب کنم ولی اینکه ارزشش رو داره نمیدونم واقن هیچ حرفی باهاش نزدم خودمم میخام همینو بفهمم ک ارزش داره در رو روی همه فرصت هام میبندم

دقیقن میخاستم برم دانشگاه ک میدونم دیدمو نسبت به همه چی تعقیر میده ولی وقتی اومدن گفتن و من گفتم الا ...

نگا جیگرم سنت کمه خیلی چیزا تجربه نکردی ....ب خودت میای میبینی درگیر زندگی و بچه و فلان شدی 

میبننی همه از دانشگاه و پیشرفت و فلان حرف میزنن ولی تو میای تاپیک مادرشوهر خواهر شوهر میزنی ....مخصوصا اینکه طبقه بالای اونا میخوای زندگی کنی 

اینا رو مثل یه ابجی ازم بشنو 🤍🤗...من هم دانشگاه رفتم هم خواهر برادر ازدواج کرده دارم هم کلی خپاستگار اقوام و غریبه ک دوستمم داشتن ....

برو دانشگاهت اونم اگه دوست داشته باشه وایمیسته تا ماشین و فلان بخره پیشرفت کنه دوسال دیگ بیاد بگیرتت..

اون تمام عشق و حالاشو کرده دوراشو زده الان اومده سراغ ی دسته گل تازه ...حتی ممکنه نذاره بری دانشگاه ...

ب حرفام فک کن راهنمایی دیگه خواستی درخدمتم 🫂

نگا جیگرم سنت کمه خیلی چیزا تجربه نکردی ....ب خودت میای میبینی درگیر زندگی و بچه و فلان شدی  م ...

مرسی عشقم بابت حرفای خوبی ک زدی منم خودمو اصلا آماده برای ازدواج نمیبینم ولی وقتی فکرشو میکنم جواب رد ک دادم اگه رفت برای کسی دیگه و ازدواج کردن نمیتونم تحمل کنم 

من گفتم بهشون میخام درس بخونم اونام گفتن منتظر میمونن اگه جواب مثبت باشه و فقط ی حرفایی زده باشه میترسمم چند سال دیگ طرز فکرم و نظرم کلن عوض شه با معیارهام خیلی تو دوراهیم