2777
2789

سلام دوستان من ۱۸سالمه پسرخالم ازم خاستگاری کرد پارسال جواب رد دادیم امسال دوباره گفتن و یه هفته بهم وقت فکر کردن دادن الان واقن گیجم نمیدونم چیارو باید در نظر بگیرم فقط میدونم دوستش دارم خانوادشم فقط شوهر خالم یکم رو حجاب اینا گیره که منم از اینام ک تیپ میزنم 

و یه مسئله اینکه ایشون خیلی دوست دختر داشت و داره وکل فامیل میدونن ولی گفته کنار میزاره زن که گرفت

خواهر بزرگم ک میگه صبر کن تازه میخای بری دانشگاه کیس های بهتری هست نمیدونم چیکار کنم):

تعداد رای : 12
نظرسنجی
خوبه
0
0%
بد نیست
2
16%
اصلا خوب نیست
9
75%
خیلی خدبهه
1
8%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگر دوسش داری ما خودمونو پارم کنیم تو باز کار خودت و میکنی ولی آدمی که به هرزگی عادت کرده باشه نمیتونه ترک کنه ب نظرم حق با خواهرته میری دانشگاه کیسای بهتری هست

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

وضع مالیش که  خالم اینا خونه بهش میدن طبقه پایینشون و خودش یه موتور داره شغلشم مکانیک تو گاراج ...

فعلا دست نگه دار    اگه دانشگاه آزاد میزی که نه کیس از این بهتر اونجا نیست 

ولی اگه سراسری هستش صبر کن که بعدن پشیمون نشی 

آها حتما حتما سره دانشگاه توافق کنین که بعدن زیرش نزنن

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
ببین اگر دوسش داری ما خودمونو پارم کنیم تو باز کار خودت و میکنی ولی آدمی که به هرزگی عادت کرده باشه ...

نمیشه کلی نظر داد ولی شوهر منم قبل ازدواج کلی دوست دختر داشته وقتی با من ازدواج کرد همه رو گذاشت کنار 

نمیشه کلی نظر داد ولی شوهر منم قبل ازدواج کلی دوست دختر داشته وقتی با من ازدواج کرد همه رو گذاشت کنا ...

الان ترس نداری دوباره شروع کنه؟

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

۱ اینو ملاک بدون که عاشقه تو باشه و واست هرکاری کنه

۲ عاشق یکی دیگ نبوده باشه 

۳ اخلافاشو کامل شناخته باشی اونم اخلاقای تورو و تفاهم داشته باشید 

۴ به اخلاقای خانوادش دقت کن 

۵ هم تو هم اون به بلوغ فکری عاطفی رسیده باشید بتونید زندگی مشترک مدیرت کنید 

میخام ی چیزی بنویسم اما فعلا نمیدونم چی بنویسم

ببین اخلاقیات اول در نظر بگیر .‌..اگه میدونی همه جوره اوکی هست حالا باید مادیاتش هم ببینی چیا داره برای زندگی ...و اینکه سنتم کمه بذار یکم محیط دانشگاه تجربه کنی با تجربه و پخته بشی بهتره ....

بعد از ازدواج دنبال تغییر نباش ....هیچکاریش نمیتونی بکنی همینه ک هست 

اینکه شوهرخالت روحجاب گیرمیده مشکل کوچیکی نیست بعد ها خیلی اذیت میشی یه چی تجربه کردم که میگم باید از نظر اعتقادی باهم تفاهم داشته باشید این خیلی مهمه اخلاقشم ببین چجوریاست حرف یه عمر زندگیه ببین ارزششو داره به خاطرش درو روی فرصت های دیگه ببندی درکل میگم مواظب باش دچار هیجان نشی احساسی تصمیم بگیری با عقلت تصمیم بگیر

هفتمین کاربریمه🤗
ببین اگر دوسش داری ما خودمونو پارم کنیم تو باز کار خودت و میکنی ولی آدمی که به هرزگی عادت کرده باشه ...

نه احساسی تصمیم نمیگیرم به حرفش که میزاره کنار اعتماد کردم چون ی پسر خالمم ک با این خیلی رفیق بود اونم دوست دختر داشت ولی وقتی ازدواج کرد فقط و فقط چسبید به زن و زندگیش با این تفاوت ک اون زنش نمیدونست و ما هیچ کدومم بهش نگفتیم اونم دوست دختراشو کلا کنار گذاشت