بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم 2 تا نهفته دارم اما تازه زایمان کردم دخترم 10 روزشه شیر خودمو میخوره خیلی هم اوق میزنه و بالا میاره نمیدونم چیکار کنم فکر نکنم بتونم برم اما بستگی به دکترت داره سرش شلوغ باشه نوبت میده به روز بعدش سرش خلوت باشه همون روزم ممکنه عمل کنه
اسمش جراحی واقعا مثل اتاق عمل که نیست چون لثه رو میشکافه و بعدش بخیه میزنه بهش میگن جراحی برای من فرستاد ویزیت شدم بعدش ناهار خوردم و تو یکساعت انجام داد البته کل یک ساعت رو مشغول نبود یه کار میکرد یه آمپول میزد و میگفت چند دقیقه بشین و بعدش تموم
من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی
راستش اره یکم میترسم چون تجربیات بعضیا رو خوندم گرخیدم قبلش ذهنیتی نداشتم نمیترسم ولی الان چرا😣
نه اصلا نترس .بی حس میکنم فکتم از جا بکنه متوجه نمیشی.اگع دکترا خوب باشه بعدشم هیچ درد بدی حس نمیکنی.جراحی معمولا یکی دو روز درد داره اما قابل تحمله میگن با مسکن اوکی میشی