2777
2789
عنوان

صادقانه بگید عکس العملتون چی بود و چی میگفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 24 پست

اشتباه از خودتون و خانواده تون بود از اول🤝🏼

اشتباه از همسرتون بوده🤝🏼

اشتباه میکنی با کسانی که که بهتون بد کردند صمیمی میشید🤝🏼

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون زمینشونو فروختن مث مار زخمی شدن تو هر شرایطی هر چیزیو ربط میدن ب زمین و حرفو میکشونن ب زمین مثلا ...

خب بگه مهم اینه ک شما چیزی ک فکر میکنی حقته گرفتی... بقیه اشو بگیر ب کتفت 

عیب ما اینه همه چیز رو می خوایم ی جوابی بدیم ... ب نظرم اصلا ب روی خودتم نیار اینقدر بگن ک خسته بشن

بنظرم بیخیال جواب دادن شو چون این ادما جواب بدی شر درست میکنن با جواب تو نه ذهنیتشون عوض میشه نه ن ...

نه شرایط ک تغییر نمیکنه ولی دلم میخواد جواب بدم ک دلم خنک شه 

ببین زنه شده کنیز دختراش حرفی ندارم خودش میخواد اینطور باشه ولی اگه واسه شوهر من یه لیوان جا ب جا کنه تا قیامت راجبش حرف میزنه و منت میزاره شوهرمم کلا تو باغ نیس این منو خیلی ناراحت میکنه ک مثلا ب جا اینکه خوشحال باشه بچش سر ساملن گرفته و از طرفی تو دلش بگه دم عروسم گرم هوا شوهرشو داشت پولشو حیف میل نکرد 

شما نمیدونی چ مصیبت و داستانی واسه ما درست کردن هنوزم تیکه هاشو میندازن

اشتباه از خودتون و خانواده تون بود از اول🤝🏼 اشتباه از همسرتون بوده🤝🏼 اشتباه میکنی با کسانی که ...

اره واقعا من همیشه سعی کردم خوب و صمیمی باشم اما اخرش شد این خدا شاهده هر دختری جا من بود با اون داستانایی ک درست کردن یا طلاق میگرفت یا کلا قطع ارتباط میکرد ولی من بخاطر شوهرم هیچکاری نکردم 

هیچوقت یادم نمیره شوهرم تو همون ایام ک از زهر تلخ تر بود برگشت بهم گفت من تورو دوس دارم ولی مامانمم دوس دارم 

همیشه میگم کاش واسه این حرفش ک انقد نا ب جا بود ازش جواب پس نگرفتم

خب بگه مهم اینه ک شما چیزی ک فکر میکنی حقته گرفتی... بقیه اشو بگیر ب کتفت  عیب ما اینه همه چیز ...

میدونی ناراحت میشم میشینه تو جمع خودی و غریبه میگه چه جهازی چ فلانی ! بخدا جهاز منو هیچکدوم تو فامیلاشون نداشتن !! مردم فکر میکنن من چقد بدبخت بودم ک این داره از بقیه تعریف میکنه

باید بشنوی چجوری با چه لحنی میگه ک متوجه شی منظورمو

اره واقعا من همیشه سعی کردم خوب و صمیمی باشم اما اخرش شد این خدا شاهده هر دختری جا من بود با اون داس ...

زندگیتو جمع کن، نمیگم قطع ارتباط ولی کم برو و سنگین، صمیمی نشو، احترام بزار، بزار حدشونو بدونن وگرنه تا آخر زندگیت همین آشه همین کاسه

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
نه شرایط ک تغییر نمیکنه ولی دلم میخواد جواب بدم ک دلم خنک شه  ببین زنه شده کنیز دختراش حرفی ند ...

عزیزم داری خودتو اذیت میکنی الکی بنظرم الان دیگه

ببین تو چیزی ام بگی نمیفهمن دلتم خنک نمیشه

چون اخرشم متهم میشی به حسادت و دو بهم زنی بین مادر و پسر وداستانای دیگه 

اینایی که گفتی که کنیز دختراش شده و واسه پسرش کاراش منته

منم دیدم

حالا شوهر تو خوبه تو باغ نیست اعصابش راحته 

شوهر من قشنگ میفهمه و عقده شده براش

تمام‌این عقده ها میاد تو زندگی دیگه

منم خیلی جاها سعی کردم بفهمونم بهشون

حالا مادرشوهر من با شعوره فهمیده س

در ظاهر پذیرفت حرف منو ولی در باطن حتی ۱ درصد قبول نکرد ک اشتباه میکنه فقط بخاطر احترام و‌اینکه من فک نکنم ادم قد و بدجنسی هست قبول کرد حرفامو

منم ۱۰ سال هیچی نگفتم یه چند وقت میگفتم اعصابم خراب  بود

الان باز بعد چند ماه تصمیم گرفتم عین گذشته هیچی نگم ک حداقل احترامم حفظ باشه

میدونی ناراحت میشم میشینه تو جمع خودی و غریبه میگه چه جهازی چ فلانی ! بخدا جهاز منو هیچکدوم تو فامیل ...

بین من کلا حرف دیگران نظر دیگران و فکر دیگران واسم مهم نیس چون تاثیری تو زندگی من نداره شاید واسه همین ناراحتی شمارو اصصصلا درک نمیکنم