2777
2789
عنوان

از صبوری چه نتایجی دیدین؟

111 بازدید | 13 پست

بچه ها من واقعا چندین ماهه که توی شرایط بدی قرار دارم

میشه از تجربیاتتون بگین که از صبر چه معجزاتی دیدین؟

من همش میگم شاید خدا میخواد صبورتر شم ولی دیگه امیدمو از دست دادم

میشه اگه تجربه ای دارید بگید شاید یه کم کمکم کنه حالم بهتر شه

هيچ

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدیدا یچیزی میشه صبوری میکنم عکس العمل نشون نمیدم با کسی درگیر نمیشم از یطرف حالم بهتره یه طرف هم افسردگی 

امیدوارم یسری چیزا درست بشه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

چندماه که دارم صبوری میکنم و هنوزم ادامه داره... 

نتیجه این چندماهم: ذره ذره نابود میشه ادم با دیدن کسی که داره اون مرحله رو تجربه میکنه حسرت میخوره بهم میریزه و هر روز ارزوی مرگ میکنه و از خدت میپرسه چرا چرا اخه چرا چرا و چرا

آخر بدَمَد صُبحِ اُمید از شَبِ مَن🌱🤍

مستاجر بودم توخونه ای ۶۰ متری که حتی گاز نداشت فرض کن توزمستون بدون بخاری وحمام الان ۳ ساله خونه دارم  خداروشکر خونه ساختیم ۹۰ متری شیک وتمیز انشالله قسمت تمام مستاجرا 

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

برای منی که کمالگرام صبر تنها دوای منه

صبر بهم یاد داده چجوری مثل بچه ایی که تازه یاد گرفته راه بره یواش یواش تلو تلو بخورم گاهی زمین بخورم ولی باز پاشم مهم نیس اگه از همون اول کار بلد نباشم بدوعم