2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

138 بازدید | 11 پست

سلام 

دوستم داره دخترش رو از پوشک میگیره ، دخترش ۲ وسال و۵ ماهش هست .به خواست دخترش داره از پوشک میگیره . یعنی دخترش پوشک رو درآورد وگفت دیگه نمیخوام پوشک بشم . خلاصه بعد سه روز آموزش دیگه تا دوهفته خودش جیش وپی پی رو میگفت تا اینکه یهو دیگه نمیگه ودربرابر دسشویی رفتن مقاومت میکنه. کسی هست که بدونه چرا؟ وتجربه و راه حلی اگه دارید لطفا کمک کنید.

همان تغییری باش که میخواهی درجهان ببینی...

تجربه ای ندارم ولی به نظرم سخته 

خدایا میدونم به وقتش بهترینهارو برام رقم میزنی   سال ۱۴۰۲ /قسمت دوم امضام مال سال ۹۸ هستش عوضش نکردم گیر ندین به امضام /عقد هستم /تیکر تاریخ عروسیمو نشون میده اگه خدا بخاد و یاریمون کنه میرم سر خونه زندگیم ..‌. 

شاید از چیزی ترسیده

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوباره پوشک بگیر بعد از یه ماه شروع کن 

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

معمولا همه بچه ها یه برگشت موقتی دارند که دوباره میکنند توخودشون بعدش روششو ادامه بده درست میشه با جایزه و تشویق خودشو بابای بچه بهش جایزه های کوچیک مثل بادکنک و چیزای که دوست داره بدن

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
معمولا همه بچه ها یه برگشت موقتی دارند که دوباره میکنند توخودشون بعدش روششو ادامه بده درست میشه با ج ...

ما بعداز هردسشویی که پسرم میرفت کلی دست و کل و شوت و رقص براش میکردیم.رو در دسشویی تمبک میزدیم  

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

محیط دستشویی رو براش جذاب کنه .. مثلا من برچسب کارتون مورد علاقه پسرمو به اسلاید های کوچیک برش زده بودم و میگفتم هر بار که بری دستسویی یدونه از این برچسب ها مورچه ها برات میارن که بزنیم به دیوار دستشویی 

احتمالا تو دستشویی دعواش کرده مادرش که ترسیده نمیره 

ما بعداز هردسشویی که پسرم میرفت کلی دست و کل و شوت و رقص براش میکردیم.رو در دسشویی تمبک میزدیم   ...

چه جالب ، اصلا این بچه خودش خواسته یهو دیگه نمیگه دسشویی رو 

محیط دستشویی رو براش جذاب کنه .. مثلا من برچسب کارتون مورد علاقه پسرمو به اسلاید های کوچیک برش زده ب ...

منم به دوستم این پیشنهاد رو دادم. نه فک نمیکنم چون اوایل قشنگ دسشویی رو میگفت دلیلی بر ا فریاد زدن نبود. 

خوبه همه شاد میشدین

ازه ولی واقعا حوصله و صبر میخاد اعصاب

چه جالب ، اصلا این بچه خودش خواسته یهو دیگه نمیگه دسشویی رو 

فقط اصلا باهاش بد برخورد نکنند دادو فریاد تکنند که دیگه مقابلش بیشتر میشه.با محبت راضیش کنه