2777
2789
عنوان

سایز پای نوزاد دوماهه

463 بازدید | 18 پست

سلام مامان جونا

بیخود نیس ک میگن بهشت زیر پای مادرانه

از روزی ک دخترم به دنیا اومده هرروز ذهن من درگیر یه موضوعی میشه و. میشینم براش گریه میکنم😢
دخترم دوماهشه سایز پای پدرش۴۲و سایز پای. من۴۰ الی ۴۱

اما احساس میکنم پای دخترم بژرگ تر از سنش هست😢

نوزاد دختر دوماهه باید. کف پاش چند سانت باشه؟

دل مرنجان...که ز هردل به خدا راهی هست...!

چه فکرا میکنی ها 

وقتی سایز پاتون بزرگ هست خب بچه هم ارث‌میبره ازتون عجیب نیست که ۸۰درصد بچه ژنتیکه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه فکرا میکنی ها  وقتی سایز پاتون بزرگ هست خب بچه هم ارث‌میبره ازتون عجیب نیست که ۸۰درصد بچه ژ ...

کاش اندازه پای خودم باشه حداقل دردش خوردنیه
ماپرم میگه سایز پای من توی نوزادی نرمال بوده اما دختزم انگار از الان بزرگه مشخصخ

به نظرم از روان شناس کمک بگیر افسردگی بعد از زایمان نداری؟ خیلی داری سخت میگیری اینطوری الکی اذیت ...

افسردگی نمیشه گفت دارم
اما از روزی ک به دنیا اومده همش توی این بچه هرچی میبینم فکر میکنم غیر عادیه😢 تازه برای کلی از چیزایی ک به دهنم میرسه روم نمیشه تاپیک بزنم ولی واقعا غصه میخورم
حالا کسس نمیدونه الان باید چند سانت باشه!

کاش اندازه پای خودم باشه حداقل دردش خوردنیه ماپرم میگه سایز پای من توی نوزادی نرمال بوده اما دختزم ا ...

شاید شما حساس شدی 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
افسردگی نمیشه گفت دارم اما از روزی ک به دنیا اومده همش توی این بچه هرچی میبینم فکر میکنم غیر عادیه😢 ...

من نمیدونم باید چند سانت باشه ولی حتما از روان شناس کمک بگیر چون این حسایت ها و وسواس ها وقتی بچه بزرگتر بشه بدتر میشه و اون موقع کنار گذاشتن شون سخت تره

مبتلا به بایپولار نیستم، فقط اسم کاربریمه.

قدش چقدره؟ من نوزادم دوماه و نیمه قد۵۷ کف پاش۸سانت دختره

مرسی عزیزممم از اینکه جواب دادی
دختر من انگاری یکم پاش بزرگه😢
الان چند روز دیگه سه ماهش میشه
کف پاش ۹.۲
البته من بزرگ ترین قسمت کف پا

یعنی از پشت پاشنه پا تا نوک انگشت شصت رو اندازه میزنم

میشه شما هم همینجارو دوبارع اندازه بزنی؟

اسم دخترتون چیه؟ ☺️ 

مرسی عزیزممم از اینکه جواب دادی دختر من انگاری یکم پاش بزرگه😢 الان چند روز دیگه سه ماهش میشه کف پاش ...

عزیز ۹سانته ۳ماه و ۸روزشه قدش دوماهگی ک رفتم واکسن بزنم ۵۷ بود دیگ نبردم بهداشت کف پاش رو با خط کش اندازه گرفتم

اسمش هست ثمین

خدایا شکرت
عزیز ۹سانته ۳ماه و ۸روزشه قدش دوماهگی ک رفتم واکسن بزنم ۵۷ بود دیگ نبردم بهداشت کف پاش رو با خط کش ا ...

الهیییی پس. هم سن دختر منه

دخنر من پاش تقریبا۹.۵

پس. زیادی هم بزرگ نیست

خدا ببخشه😍ثمین جانو

الهیییی پس. هم سن دختر منه دخنر من پاش تقریبا۹.۵ پس. زیادی هم بزرگ نیست خدا ببخشه😍ثمین جانو

پس نگران نباش بچه نرمال 

ماها که دخترداریم نباید جلو هیببچکس عیب رو دخترمون بذاریم  تادر ایندش تاثیر نذاره روزندگیش  من حتی پدرمادرمم میشورم چیزی بگن

خدایا شکرت
پس نگران نباش بچه نرمال  ماها که دخترداریم نباید جلو هیببچکس عیب رو دخترمون بذاریم  تادر ...

واقعا موافقم  خیلی رو اعتماد به نفس بچه تاثیر میذاره