2777
2789
عنوان

چرا زودتر از موعد پریود شدم؟؟؟

164 بازدید | 10 پست

من برا پریود شدنم مدروفم ۵ میخورم از شب ۱۴ پری تا ۲۴ پری روزی ۲ عدد از عید تاحالا این قرصو میخورم هربار دقیثا سر ۳۰ روز پریود میشدم اما این ماه دوروز بعد قطع کردن قرص پریود شدم یعنی ۲۵ سیکلم هستم ..

یکم جعبه سنگین بلند کردم...

چرا پریود شدم ب این زودی؟؟؟

و اینک این ماه اصلا سینه هام متورم نشدن برخلاف هرماه

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

شاید برای همون سنگینی هست 

باران یعنی نقطه چین.......... تا خدا                                           خدایاشکرت بابت همه چیز♡                                              مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !               دلم برای دوستای دوران مدرسه خیلی تنگ شده خیلی 😔          چقدر زود بزرگ شدیم کاش هنوزم شادی این بود که زنگ تفریح بخوره  توحیاط کنار دوستام بشینم یک دل سیر نگاهشون کنم  ... فاطمه ♡مرضیه♡مرجان♡ فهیمه♡الهام♡ مهری♡نمیدونم شماها منو یادتون هست یانه ولی من خیلی به یادتون هستم 💓🥺😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید برای همون سنگینی هست 

انقدم سنگین نبود البته..تف توروح پریودی...

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

منم ۲۰ و دو سه روز ی بار پریود میشم 

خب من بااین قرص اصن سابقه نداشتم🥺

منم نمیدونم واقعا دلیلش چیه برا خودمم سواله 

ای بابا..هرسری ی چیز جدید میبینم والا

@سکینه۰سگ۰سیبیل  

سلام عزیزم خوبی؟

میگم طبیعیه بعد دوروز قطع کردن پریود شدم؟؟؟

اخه همیشه یه هفته بعد میشدم 🥺

باز بدنم چش شده؟؟؟

امروز ۲۵ سیکلم بود گ پریود شدم😭

@سکینه۰سگ۰سیبیل     سلام عزیزم خوبی؟ میگم طبیعیه بعد دوروز قطع کردن پریود شدم؟؟؟ اخه ه ...

سلام گلم .مرسی ت چطوری؟

چقد زود قط کردی نگه از چندم میخوردی؟ 

من از ۳ روز تا ۱۰ روزم سابقه داشتم ک ب تاخیر بیفته پریودم با مدروفم

چیز خیلی عجیبی نیس دیگه بدن تحت تاثیر هورموناس دیگه

شاید ماه های پیش تخمک گذاری میکردی و سرموعد خودت میشدی ولی این ماه نداشتی و فقط با قرص پریودت اومده

بعد راستی تو مگه داروهاتو قطع نمیکردی ک با طب سنتی بری ؟  دارو شیمیای اصلا با سنتی همخونی ندار ...

من فقط مدروفم خوردم ک پریودیم عقب نیوفته...

بقیه قرصامو انداختم دور کلا...

میترسم نخورم پریودیم بهم بریزه اعصابم خورد میشه اونوقت...

من مدروفمم رو دکترم بهم از روز ۱۴ پری تا۱۰ شب روزی دوتا نوشته بود..همیشه ک میخوردم سر ۳۰ پریود میشدم اما اینسری دوروز بعد قطع کردن شدم..خیلی عجیب بود برام