2777
2789

من دو دوره ست که دارم برا تنبلی تخمدانم دوفاستون مصرف میکنم. روز ۱۵ تا ۲۵ سیکل. 

سیکل پریودم همیشه ۳۳،۳۴ روزه ست. 

حالا امروز روز ۲۷ سیکلم هست و لکه بینی قهوه ای دارم همراه با گرفتگی زیر شکم و یکم حالات پریود، خیلی زودتر از موعد پریود شدم.

سه روز پیش هم نزدیکی داشتم. 

بنظرتون دلیل این لکه بینی قهوه و پریود زودتر از موعد میتونه از قرص دوفاستون باشه؟ 

خیلی احتیاج به راهنماییتون دارم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تواقدامی

نه واقعا قصد بارداری ندارم، فقط دارو میخورم برای درمان تنبلی تخمدان.چون علائمش اذیتم میکرد مثل ریزش مو و اینا. 

این  نزدیکی سه روز پیشمم خیلی ناگهانی شد و بعدش پشیمون شدم چون قرص جلوگیری مصرف نمیکنم.  الان موندم مگه میشه سه روز بعد از نزدیکی لکه بینی لانه گزینی پیش بیاد؟؟ یا پریود شدم و عوارض قرصه؟ 

دوست دارم گریه کنم

ن تنبلی تخمدان، شما دکترتون چطور تشخیص داد تنبلی دارید؟

دکتر من با سونو واژینال همون لحظه گفت تنبلی شدید داری، بعد ازمایش دادم پرولاکتین و انتی مولرینم بالا بود. و‌کلسترول. که همه ی اینا جز علائم تنبلی تخمدان

دکتر من با سونو واژینال همون لحظه گفت تنبلی شدید داری، بعد ازمایش دادم پرولاکتین و انتی مولرینم بالا ...

من با سونو شکمو لگ چون مجردم گفت مشکلی ندارم ولی بخاطر پریودی نامنظمم زیاد میشدم این حدس زد ازمایش نوشته ک روز دوم پریودی این ماه باید برم انجام بدم 

من با سونو شکمو لگ چون مجردم گفت مشکلی ندارم ولی بخاطر پریودی نامنظمم زیاد میشدم این حدس زد ازمایش ن ...

اره حتما ازمایشاتو بده و نتیجه رو بده دکترت چک کنه بهت دقیقزتر نسخه درمانی میده. احتمال زیاد همون تنبلیه چون نامنظمی پریود یکی از علل شایعش همونه 

اره حتما ازمایشاتو بده و نتیجه رو بده دکترت چک کنه بهت دقیقزتر نسخه درمانی میده. احتمال زیاد همون تن ...

اره حتما انجام میدم چون زیاد خونریزی دارم سنمم بالا داره میره انجام ندم وخیمتر میشه