2777
2789
عنوان

عصبانیت

83 بازدید | 11 پست

خب سلام مامانم یه کارگاه عروسک بافتنی داره یه دختره به اسم سمیه اونجا ککار میکنه(افغانیه) بعد اون چهارشنبه دو هفته پیش بهم گفت اتو مو تو قرض بده میخوام برم عروسی منم گفتم باید از مامانم اجازه بگیرم اون گفت کامانت خودش به من گفت و مامانم اون روز ساعت 7 صب رفت ختم و 11 شب اومد من اونروز بدون دونستن اتومو دادم بهش فردا صبحش 8 صب اورد و زود رفت من شک کردم زود باز کردم جعبه رو دیدم بعلهههه خرابش کرده اتو از پایه شکسته حرارتش کم شده خراش های بزرگی برداشته و دکمه هاش دراومده درضمن پول اتوم 2 میلیونه!! بعد من گفتم یا میبری درستش کنی یا یکی نوع میگیری برده درست کنن گفتن این از پایه شکسته درست نمیشه میگم حداقل برو یکی بگیر مامانم چون اون کارگره ش هست بخاطر این که کارش عقب نیوفته طرف اونو میگیره اونم یک بیشرفیه خیلی خوشحاله که ازش پول نگرفتیم بگید چیکار کنم خشم درونم کمتر شه دلم میخاد بزنم صدا سگ بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب مامانت بگو از حقوقش کم کنه افغانیا پرو و بی ناموسن آشغالا کشور رو گرفتن اصلا بیرونش کنید مگه کار گ ...

منم میگم ولی مامانم میگه من الان وقت ندارم برم کارگر بگردم پیدا کنم بعد بیشتر از چیزی که حرصم میویره اینه که افغانیه گف مگه من زورت کردم بدی نمیدادی یه معذرت خاهیم نکرد مامانمم میگه با حقوقش کاری نداشته باشید 

منم میگم ولی مامانم میگه من الان وقت ندارم برم کارگر بگردم پیدا کنم بعد بیشتر از چیزی که حرصم میویره ...

وای چقدر مامانت مهربونه بگو گفته تو گفتی بدی الآنم یا پول اتو تو بده یا از حقوقش بردار یا ب افغانیها بگو میرم شکایت میکنم بدون مدرک اومدی اینجا از کار هم بیماران میکنم 

وای چقدر مامانت مهربونه بگو گفته تو گفتی بدی الآنم یا پول اتو تو بده یا از حقوقش بردار یا ب افغانیها ...

اخه مامانم این وسط میگه من نمتونم بگردم دنبال کارگر بعد اونم هعی اونجا حرص منو درمیاره بزنم صدا سگ بده دختره عوضی مامانم هی طرف اونو میگیره