2777
2789
خیلی عادی  این بقیه هستن که توی مهمونی انتظار دارن پزشک مهرش همراهش باشه  و همه جا رو با ...

یکی از نزدیکان من پزشکه و همییییشه بابت این موضوع دلخوره و میگه حداقل کاش تایم مهمونی و دور همی بذارن واقعا خوش بگذرونم و از فضای کار بیام بیرون.

خیلی عادی  این بقیه هستن که توی مهمونی انتظار دارن پزشک مهرش همراهش باشه  و همه جا رو با ...

من یکبار این تاپیک رو زدم بقیه منو خوردن انقدر شعار دادن

در صورتیکه نمیدونی چقدر این کار بده

همسر من همممه جا همش داره به سوال پزشکی جواب میده

همشون دکتر میرن تحت نظرن ولی هروقت میریم مهمونی پرونده هاشون رو میارن از همسرم میپرسن اونم جواب میده در نهایت میگن آره دکترمونم همینو گفت!!

در صورتیکه واقعا میخواد اون چند ساعت مثل بقیه خوش باشه

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از نزدیکان من پزشکه و همییییشه بابت این موضوع دلخوره و میگه حداقل کاش تایم مهمونی و دور همی بذار ...

بله منم اینو زیاد شنیدم و بهشون حق میدم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من یکبار این تاپیک رو زدم بقیه منو خوردن انقدر شعار دادن در صورتیکه نمیدونی چقدر این کار بده همسر ...

من کاملا درک میکنم 

ادمها یادشون نیره یک پزشک خارج از مطب یک انسان عادیه که مثل ما اومده مهمانی تا لذت ببره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
از نزدیک دیدین یا از گسی شنیدین

تو ی گروهی بودم قبلا ی دکتر عمومی اومد پیویم خیلی از خود مچکر بود البته تعمیم نمیدم به بقیه دکترا ولی اون خیلی مغرور بود😂

مرا هزار امید بود و هر هزارش به گای سگ رفت....
عزیزم جسارت نباشه چرا پزشکای مرد اکثرا من دیدم تعدد ازدواج دارن یا متعهد نیسن؟

من ندیدم 

توی این قشر هم اندازه بقیه ادم خوب و بد هست

ولی حقیقت اینه پزشکی برای بعضی خانمها خیلی مهمه و مردهای پزشک خواهان زیاد دارن 

شما هم معلوماتت رو بریز بیرون خوب 

خب طرف پزشکی آلمان و سوئد خونده

درکنارش تاریخو از بره

من نمیدونم ناهار چی خوردم

چی بریزم بیرون🤣🤣🤣همینکه سوتی ندم هنر کردم

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام