2777
2789
عنوان

درد خیانت

108 بازدید | 0 پست

خانما نمیخوام بگید طلاق  چون هیچ شرایطی ندارم

خانما من همسرمو چندین بار مچشو گرفتم ک بهم خیانت کرد و بماند ک چقدر دعوا  چقدر گریه چقدر بهشون زنگ میزدم و هرچی از دهنم بیرون میومد میگفتم به اون طرفا

باوجود اینکه میدونستن زن داره اما ....

بعد چقدر سختی و دعوا ک چندین بار خانواده ها رو در جریان گذاشتن و تلاشم برای طلاق اما همسرم میگفت  طلاقت نمیدم

تا این سری اخر با هزار تا منت کشی منو آورد سر زندگی و یکم بهتر شدیم اما اون شک هنوز تو وجود منه و نمیتونم بهش اعتماد کنم   این وسط ک یکم خیالم راحت شد ک شوهرم سر عقل داره میاد و اخلاقش عوض شد و اون تلاش میکرد برای زندگی دارو ندارشو بهم داد  پولشو کارت حقوق  خونشو و هرچی ک داشتو بهم داد ک فقط بگه نرو منم خیالم راحت شد و باردار شدم

تازگی با خودم گفتم بزار برم تو اینستاش و دزدکی ایستاشو هک کردم

الان ک میبینم وقتی خونه نیست تو اینستا تیکه میندازه به دخترا و بهشون پیام میده..منم فقط اسکرین میگیرم و هیچی نمیگم نمیدونم چیکار کنم من باردارم و دیگه کم آوردم  شرایط طلاق ندارم چون هیچ کسو ندارم و طلاق تو خانوادم جایی نداره

منم تو شرایط بارداری و با وجود بارداری هیچی برای شوهرم کم نمیزارم و از وقتی ک باردار شدم خیلی احساسی دوس داشتنمم به شوهرم بیشتر شده اما اون ...

نمیدونم چطور بیارمش سر عقل بخاطر بچمم شده حاظرم باز ببخشمش اما فقط دیگه اینکارو نکنه

❤️کاربری دست سه نفره❤️