2777
2789
عنوان

درد خیانت

185 بازدید | 5 پست

خانما نمیخوام بگید طلاق  چون هیچ شرایطی ندارم

خانما من همسرمو چندین بار مچشو گرفتم ک بهم خیانت کرد و بماند ک چقدر دعوا  چقدر گریه چقدر بهشون زنگ میزدم و هرچی از دهنم بیرون میومد میگفتم به اون طرفا

باوجود اینکه میدونستن زن داره اما ....

بعد چقدر سختی و دعوا ک چندین بار خانواده ها رو در جریان گذاشتن و تلاشم برای طلاق اما همسرم میگفت  طلاقت نمیدم

تا این سری اخر با هزار تا منت کشی منو آورد سر زندگی و یکم بهتر شدیم اما اون شک هنوز تو وجود منه و نمیتونم بهش اعتماد کنم   این وسط ک یکم خیالم راحت شد ک شوهرم سر عقل داره میاد و اخلاقش عوض شد و اون تلاش میکرد برای زندگی دارو ندارشو بهم داد  پولشو کارت حقوق  خونشو و هرچی ک داشتو بهم داد ک فقط بگه نرو منم خیالم راحت شد و باردار شدم

تازگی با خودم گفتم بزار برم تو اینستاش و دزدکی ایستاشو هک کردم

الان ک میبینم وقتی خونه نیست تو اینستا تیکه میندازه به دخترا و بهشون پیام میده..منم فقط اسکرین میگیرم و هیچی نمیگم نمیدونم چیکار کنم من باردارم و دیگه کم آوردم  شرایط طلاق ندارم چون هیچ کسو ندارم و طلاق تو خانوادم جایی نداره

منم تو شرایط بارداری و با وجود بارداری هیچی برای شوهرم کم نمیزارم و از وقتی ک باردار شدم خیلی احساسی دوس داشتنمم به شوهرم بیشتر شده اما اون ...

نمیدونم چطور بیارمش سر عقل بخاطر بچمم شده حاظرم باز ببخشمش اما فقط دیگه اینکارو نکنه

❤️کاربری دست سه نفره❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون هيچوقت سرعقل نمياد خيانت از اعتيادم بدتره اين وسط فقط تويى كه ذره ذره ميسوزى ونابود ميشى يهو به خودت مياى وميبينى همه چيتو باختى وهيچ چيز سرجاى خودش نيست تنها كارى كه ميتونى بكنى اينكه ديگه كنكاش نكنى بيخبرى خوش خبرى

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟