2777
2789
عنوان

علمی کاربردی

82 بازدید | 10 پست

کسی زبان خونده علمی کاربردی؟

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐
زبان ن ولی علمی کاربردی خوندم

کدوم شهر؟

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین .......اسمم برگرفته از کتاب چرند و پرند دهخداست به معنای چرند بودن نظراتم نیست دوستان😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهران

بهترین واحدش کجاست تو تهران؟اطلاعی داری؟

بهترین واحدش کجاست تو تهران؟اطلاعی داری؟

کلا همشون خوبن . فرق انچنانی ندارن با هم

اکثرا اونایی ک مرکز شهر هستن بهتر و معروف تر هستن 

ادرس واحد ها رو تو دفترچه انتخاب رشته ببین

کلا همشون خوبن . فرق انچنانی ندارن با هم اکثرا اونایی ک مرکز شهر هستن بهتر و معروف تر هستن  ا ...

ممنون

لیسانس دوممه خواستم بدونم کدوم واحد بهتره 

خیلی لطف کردی جواب دادی

عزیزم تاپیک پاک شد ممنون ازت  این خانوم ف.ا.ل گیر رو میشناسید  کارش خوبه؟  هزینش چ ...

خواهش 

اره خودم دوبار  گرفتم پیویش پیام بدی میگه بهت چ سوالی داری چی میخوای من ۴۰۰دادم فرداش برام واضح گفت هرچی خواستم 

دروغم نیست کاراش پیج اینستاش ببین فا ل رایگان کلیم داره

خواهش  اره خودم دوبار  گرفتم پیویش پیام بدی میگه بهت چ سوالی داری چی میخوای من ۴۰۰دادم فر ...

ممنون 🤍

هر چه مرهم می گذارم بند می آید مگر       ای وطن ، خون تو از اروند می آید مگر! 🖤         کاربر قدیمی