2777
2789
عنوان

قاضی ها چه شخصیت هایی دارن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4959 بازدید | 41 پست
خودم معلمم، مذهبی ام اما نه خیلی زیاد، تیپ ادما محجبه امروزی پوش تقریبا، من با محدودیت ها شغلش مشکلی ...

ببینید شغل معلمی شغلی سرشار از عشق و محبت هست ولی شغل قضاوت نه از خانواده داخل این شغل هستند چه خانم و چه اقا ولی بستگی به فرد داره که رفتارش با همسر و خانواده اش چطور باشه ولی شغل سخت و بسیار طاقت فرساست ولی محدودیت پوشش داریدو حق رقصیدن داخل عروسی ها روندارید ولی از نظر درامد ۳ برابر حقوق شما هستند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا چقدر میگن بین مذهبی و صیغه کردن رابطه مستقیمی میبینن درحالی که از هیچی خبر ندارن و تو عمرشون یدونه مذهبی حتی از دورم ندیدن

بیشتر صحبت‌های خیلی از عزیزان نشون میده که مذهبیا زندگیشون خیلی بهتر از بقیه‌ست و خانواده‌دوستی و مداراشون بیشتر از بقیه آدماست

واقعا مایه تاسفه که هرکاری انجام میشه تا جلوه مذهب و مذهبی خراب بشه با گفتن خزعبلاتی مثل صیغه

آدم مذهبی واقعی و خداشناس هیچوقت سمت این گندکاریا نمیره

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)                                                
ببینید شغل معلمی شغلی سرشار از عشق و محبت هست ولی شغل قضاوت نه از خانواده داخل این شغل هستند چه خانم ...

واه! تو عروسی خودمم نمیتونم برقصم🥲 من به سختی تونستم با فانتزی رقص دونفره خدافظی کنم😅

واه! تو عروسی خودمم نمیتونم برقصم🥲 من به سختی تونستم با فانتزی رقص دونفره خدافظی کنم😅

بقیه رو نمیدونم ولی من که همسرم طلبه و پدرم روحانی هستن تو عروسیای فامیل که میرفتیم و میرقصیدن، برای ما و مامانم مشکلی ایجاد نمیشد که برقصیم یا نه

خودمون نمیرفتیم برای رقص وگرنه از طرف پدرم یا همسرم که محدودیتی وجود نداشت و نداره

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)                                                
ببینید شغل معلمی شغلی سرشار از عشق و محبت هست ولی شغل قضاوت نه از خانواده داخل این شغل هستند چه خانم ...

حق رقصیدن داخل عروسی هارو ندارن😂😂😂

اگه همسر قاضی برقصن، چی میشه؟ از کجا میفهمن زن قاضی رقصیده؟؟🤣🤣

پدر همسرم قاضیه

مادر همسرم تو عروسیه بجه هاش از رقص کم نمیزاره اصلن

اینجا چقدر میگن بین مذهبی و صیغه کردن رابطه مستقیمی میبینن درحالی که از هیچی خبر ندارن و تو عمرشون ی ...

عزیزم من توی فامیل و دوستام آدمای مذهبی زیاد دیدم ،مساله خراب کردن کسی نیست ، مذهبیا بد نیستن، خوب و بد همه جا هست هر کسی اعتقاد خودشو داره … موضوع صیغه به این دلیل هست که آدمای غیر مذهبی بی بندی بار هستن و هر روز با یکی هستن ولی مذهبی ها با دستور اسلام صیغه میکنن با کسی میرن… این کاملا جا افتاده برای مردا و توهین نیست… و همه ی مردا نمیان آشکارا بگن من فلان کارو میکنم ، اینجور مسایل توی خفا انجام میشه که امیدوارم همسر شما جزو افراد پاک باشه و خوشبخت باشین🙏

سختگیری زیادی خواهید داشت مخصوصا سال های اول کار ممکنه داخل عروسی خودتون به شما این امتیاز بدن ولی اقا نه همیشه این سختگیری باهاشون خواهد بود 

عزیزم من توی فامیل و دوستام آدمای مذهبی زیاد دیدم ،مساله خراب کردن کسی نیست ، مذهبیا بد نیستن، ...

اتفاقا مسئله خراب کردن مذهبیاست و این موضوع خیلی هم توهین هست برای مردا و هرکی دوتا زن داشته باشه تو جامعه به دید بدی نگاه میکنن

اسلام هم دستور صیغه به مرد زن دار رو نداده و گفته اگر که میتونی مساوات رو بین زن ها رعایت کنی برو بگیر و بعدش هم میگه که نمیتونی رعایت کنی پس بشین سرجات 

من تو پیامم حرفی از همسرم نیاوردم پس شما هم کاش حرفی ازش نمیاوردین و حرف آخرتون هم توهین به همسرم بود خیلی ممنون واقعا😐

منم امیدوارم همسر شما جزو افراد پاک باشه:/

اتفاقا مسئله خراب کردن مذهبیاست و این موضوع خیلی هم توهین هست برای مردا و هرکی دوتا زن داشته باشه تو ...

بنظرم شما بدبینانه حرف های بقیه رو قضاوت میکنین،شاید تو جامعه خیلیا تلاش کنن مذهبیارو خراب کنن ولی من شخصا همچین قصدی ندارم چون از نظر من اعتقاد و سبک زندگی هر کسی برای خودش محترمه، و خودمم با اینکه به ظاهر مذهبی نیستم ولی اعتقاداتش رو دارم… 

نمیدونم شاید اطراف شما ابن چیزا نباشه ولی من جایی که زندگی میکنم و خبرهایی که بهم میرسه میبینم همه مردا البته بجز یه تعداد استثنا ، اکثرا میرن دنبال زن دوم و سوم و… ‌متاسفانه فراگیر شده، حالا یا رسمی یا غیر رسمی… 

عزیزم من شما رو نمیشناسم که بخوام توهین کنم یا هرچی… پیام های تاپیک رو خوندم که نوشته بودین همسر و پدرتون روحانی هستن… منم به همین دلیل گفتم که یه وقت سو تفاهم نشه که فکر کنین صیغه رو به شما میگم، که برعکس مثل اینکه سوتفاهم شده!

در هر صورت توضیح دادم که متوجه بشین حرف من کلی بود و بر اساس تجربه…با شما نه شناختی دارم نه مشکلی دارم… موفق باشین.