2777
2789
عنوان

قاضی ها چه شخصیت هایی دارن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4958 بازدید | 41 پست

پاک‌موندن‌ تو این حرفه  سخت

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

همین دیگه، چجوری بفهمم دستش پاکه یه وقت رشوه نگیره🤦🏻‍♀️

میگیرن معمولا(شدید ۵ درصدشون نگیره)

دیگه بره زیر دندونت مزش نمیشه بیخیالش شد

البته شوهر خالم دادستانه رشوه میگیره (مثلا نه اینکه بیاد ناحق رای بده نه ولی مثلا یه کارش شدنش سخته میگه ۱۰۰ میلیون بده انجام بدم چون کار دردسر سازیه مفت نمیشه)ولی آدم بدیم نیست خیلی به بقیه کمک میکنه خیلی

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به شما داره از نظر اعتقادی ادم امروزی هستین یا مذهبی؟ و اینکه شغل شما چیه؟ و اینکه با یکسری مح ...

خودم معلمم، مذهبی ام اما نه خیلی زیاد، تیپ ادما محجبه امروزی پوش تقریبا، من با محدودیت ها شغلش مشکلی ندارم، خیلی هم ادم عاطفی نیستم ولی میترسم دیگه خیلی خشک و محدود کننده باشه. دلم میخواد یه ادم همدل و خانواده دوست کنارم داشته باشم همه جوره درکم کنه 

از رو شغل که نمیشه  در مورد همه گفت😐

صلوات خاصه حضرت فاطمه     💚           اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی.‌.. شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!...    گذرم تا به در خانه  ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚 
مذهبی هست ولی خیلی مقایبل جنس مخالف غرپر داره به شدت، حس میکنم همین قضیه مغرور بودنش یکم خیالمو راحت ...

امیدوارم همینطور باشه ولی قبلش تحقیق کن، یه نفر پیدا کنین توی اداره ای که هست امارشو بگیره، من اکثریت رو گفتم… ویا یه نفر که کارش به شعبه ی ایشون افتاده رو‌هماهنگ بشین امتحانش کنه 

من هرروز با قاضیا برخورد دارم سوالت خیلی کلیه هر کدوم یه جورن با اخلاقای مختلف ،اینم که میگن رشوه بگیرن و پاک موندن سخته و فلان اشتباهه اکثرا مشکل ندارن بعدم همه مذهبی و اینا نیستن منتها چون گزینش قوه سخت میگیره ناچارا یه سری مسائل و باید رعایت کنن

ما تو آشنا های درجه یکمون داریم 

خیلی مرد محترم و  خوش اخلاق و مومنی هستن اصلا غرور ندارن و یبس نیستن 

خیلی خانومشون و بچه هاشونو دوست دارن و اصلا تو وادی صیغه و اینا نیستن

شوهر دختر خالم قاضی هس 

ادم خوبیه خیلی مردم دوسش دارن در اطاقش همیشه بازه برعکس همه قاضی ها خوش برخورده و اهل بگو و بخند 

خیلی مذهبی هستن 

وضع مالیشون خوبه تقریبا 

تو خونه هم با زن و بچش رفتارش خوبه 

ولی دیدم همکاراش حتی جواب سلام مردمم نمیدن و خیلی مغرور هستن بعضی هاشون 

امیدوارم همینطور باشه ولی قبلش تحقیق کن، یه نفر پیدا کنین توی اداره ای که هست امارشو بگیره، من اکثری ...

متاسفانه هنوز کاراموزیه، یه شهر دیگه هم هست نمیتونم راجع بهش از این طریق تحقیق کنم 

شوهر دختر خالم قاضی هس  ادم خوبیه خیلی مردم دوسش دارن در اطاقش همیشه بازه برعکس همه قاضی ها خو ...

فکر کنم این خواستگار من یکم‌تو تم همون ادم مغرور که میگه شماره منو دست هر کسی ندین و این حرفاست، ولی بازم نمیدونم اخلاقش توی خونه با زن بچه اش چجوری میشه