2777
2789
عنوان

قاضی ها چه شخصیت هایی دارن؟؟

4954 بازدید | 41 پست

یه خواستگار دارم قاضیه، همه یه پیش زمینه ذهنی منفی نسبت بهشون داریم ولی من میخوام بدونم کسی از نزدیک تو اقوام و اشنا ها برخورد داشته بدونه واقعا شخصیت های خاصی دارن یا نه؟ چجور ادمایین واقعا؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عموی بابام قاضیه 

نمیدونم ولی حالا برای ترس از اخراج یا چی

ولی مذهبین تقریبا

و کلا آدم منفوری شده 

قبلش بهتر بود بنظرم

و البته خیلی از قاضی ها رشوه میگیرن

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

باید بهشون احترام بذاری و حرف اونا باشه، مذهبی آن و اکثرا صیغه اینا زیاد میکنن،ولی اگه از نظر عاطفی مهم نباشه برات موقعیت اجتماعی شون خوبه و همه جا کارت راه میفته 

باید بهشون احترام بذاری و حرف اونا باشه، مذهبی آن و اکثرا صیغه اینا زیاد میکنن،ولی اگه از نظر عاطفی ...

مذهبی هست ولی خیلی مقایبل جنس مخالف غرپر داره به شدت، حس میکنم همین قضیه مغرور بودنش یکم خیالمو راحت میکنه این شایعات صیغه و اینا در مورد این یکی اقلا خیلی بعیده