یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
۹ماهه دربه در مطبا میگردم بردمش پیش علی اکبر سیاری روز قبلش دیدم بعد دفع دخترم اذیت شد در حالی که مدفوعش رون بود نگاه کردم دیدم قرمز رو به کبودی و یه شیارریز خون بود فرداش!بدو بردم پیش سیاری گفتمنگاه کنمقعدشو دید گف نه چیزی نیست بعد اون بروم دکتر چاووش زاده ۲ماه رژیم سفت و سخت الانم تست آلرژی منفیه اون گف التهاب مقعدش برای آلرژی در حالی که آلرژی نداره زیر چشمای دخترم موقع دفع قررررمز میشه کاملا مشخصه اذیته
الهی😢میفهمم چی میگی من شیرخودموبهش میدادم دیگه خودمم رژیم بودم بازم رگه ی خون دفع میکرد حساسی ...
من از نوزادی بلغم و رگه خون پیش میومد میدیدم مشکلم با واکسن یکسالگی!شروع شد بعد اون هر چقدر به دکترا گفتم حداقل تست بگیرید ببینم اصلا آلرژی داره یا نه بچه من شیرخشک میخورد آخرش!سیاری پپتی بهش داد وحشتناک بلغم شد بردم دکتر آلرژی گفت قطع کن الانم موقع دفع اذیته بچه م در حالی که مدفوعش نرماله البته تو آزمایش!مدفوع چندماه پیشش خون مفی +۴بود