2777
2789
دکترعزیزی خیلی خوب بودفوق گوارش توتهران بود من دخترم دفع خون وحساسیت شدید داشت بردم پیشش راضی بودم&n ...

خیلی ممنونم ازت اسم کوچیکشم بگی من پیدا میکنم تو نت

دخترم ۱۹ماهشه چندماهه درگیرم آنقدر دکتر عوض کردم دیگه خسته م گفتن آلرژی تستم دادم ۲۵۹تا ماده غذایی!منفی بود و همچنان مشکلش پا برجاش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنونم ازت اسم کوچیکشم بگی من پیدا میکنم تو نت دخترم ۱۹ماهشه چندماهه درگیرم آنقدر دکتر عوض کرد ...

وااای منم خیلی اذیت شدم بردم متخصص آلرژی اونم نتونست تشخیص بده  دکترنبودکه نرفته باشیم همیشه مقعدش ملتهب بود واسهال داشت ودلدرد بی قراربود

کلادوسال درگیربودیم 

وااای منم خیلی اذیت شدم بردم متخصص آلرژی اونم نتونست تشخیص بده  دکترنبودکه نرفته باشیم همیشه مق ...

۹ماهه دربه در مطبا میگردم بردمش پیش علی اکبر سیاری روز قبلش دیدم بعد دفع دخترم اذیت شد در حالی که مدفوعش رون بود نگاه کردم دیدم قرمز رو به کبودی و یه شیارریز خون بود فرداش!بدو بردم پیش سیاری گفتم‌نگاه کن‌مقعدشو دید گف نه چیزی نیست بعد اون بروم دکتر چاووش زاده ۲ماه رژیم سفت و سخت الانم تست آلرژی منفیه اون گف التهاب مقعدش برای آلرژی در حالی که آلرژی نداره زیر چشمای دخترم موقع دفع قررررمز میشه کاملا مشخصه اذیته

۹ماهه دربه در مطبا میگردم بردمش پیش علی اکبر سیاری روز قبلش دیدم خودم بعد دفع دخترم اذیت شد در حالی ...

الهی😢میفهمم چی میگی من شیرخودموبهش میدادم دیگه خودمم رژیم بودم بازم رگه ی خون دفع میکرد  حساسیت خیلی بده یه دفعه پوسته یه دفعه روده یه دفعه خس خس سینه لعنتی هرجای بچه رومیتونه درگیرکنه

الهی😢میفهمم چی میگی من شیرخودموبهش میدادم دیگه خودمم رژیم بودم بازم رگه ی خون دفع میکرد  حساسی ...

من از نوزادی بلغم و رگه خون پیش میومد میدیدم مشکلم با واکسن یکسالگی!شروع شد بعد اون هر چقدر به دکترا گفتم حداقل تست بگیرید ببینم اصلا آلرژی داره یا نه بچه من شیرخشک میخورد آخرش!سیاری پپتی بهش داد وحشتناک بلغم شد بردم دکتر آلرژی گفت قطع کن الانم موقع دفع اذیته بچه م در حالی که مدفوعش نرماله البته تو آزمایش!مدفوع چندماه پیشش خون مفی +۴بود

آره پاسدارانه اسم کوچیکش حامده اشتباه نوشتم .دختر من که مشکلش حل شد ایشالله کوچولوی شما هم خوب می شه

منم عزیزم انشالله همیشه دخترتون سالم و سلامت باشن