2777
2789
عنوان

کی اینقدر ضعیف و بی حال که کارای خونش رو نمی تونه انجام بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمخونی، کمکاری تیروئید، کمبود ویتامین d می تونه از دلایلش باشه

ولی موصوع شما اگر واقعا خودت تنبلی نمی کنی و به تنبلی عادت نکردی حادتر از این حرفاست

یه بیماری هم هست فکر کنم اسمش سندرم خستگی مزمن هست شاید اونه، پیگیر دکتر و درمان باش

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

وای منممممم

شوهرت بهت میگه به خاطر تنبلی و خونه نشینی اینجوری شدی؟؟؟ به من که گیر میده میگه چون ورزش نمیکنی . از صبح تا شب مثل .... کار میکنم از صدتا باشگاه رفتنم خسته کننده تره اخرش اینجوری جوابمو میده

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
چقدر بد عزیزم.سخته خیلی.من بادوتا بچه که همش میریزن و شاغلم هستم خونمو همیشه تمیز میکنم 

شما برنامه ی خاصی دارید برا تمیزی خونه؟؟ منم بچه کوچیک دارم و شاغلم هر روز تمیزم میکنم ولی بازم اخر شب نگاه میکنم انگار دوباره بمب ترکیده.. رو کابینت و اپن پر ظرف توخونه پر اسباب و وسایل مختلف... اخر شبا دوباره مرتب میکنم بازم فردا روز از نو روزی از نو.. هربار میگم دیگه نمیذارم اینجور بشه ولی واقعا نمیتونم نمیرسم برمیگردم خونه عصر خوابم میاد خمراه بچه منم میخوابم بعد ک بیدار میشیم ففط میرسم شام درست کنم 

خب من باردارم واینجوریم

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
منم جدیدا اینجوری شدم و دلیلشو واقعا نمیدونم  دیشب اینقدر خرد و خسته بودم به سوهرم گفتم طلاقم ...

لعنتی  

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
کمخونی، کمکاری تیروئید، کمبود ویتامین d می تونه از دلایلش باشه ولی موصوع شما اگر واقعا خودت تنبلی ن ...

من می خوام مریض میشم نفسم تنگ میشه تپش قلب می گیرم تمام بدنم میبنده

من می خوام مریض میشم نفسم تنگ میشه تپش قلب می گیرم تمام بدنم میبنده

آزمایش خون دادی؟ مطمئنی کمخونی نداری؟ 

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

شوهرت بهت میگه به خاطر تنبلی و خونه نشینی اینجوری شدی؟؟؟ به من که گیر میده میگه چون ورزش نمیکنی . از ...

خونه نا مرتب باشه دهنم با غرغراش سرویسه فکن میبینه حالمو زنگ میزنم سرکاره میگم بهرام کارام مونده میگه عب نداره میاد خونه میبینه بهم ریختس غرغر 

بی #ط پرواز همیشه محکوم به سقوطه ..پر از حرفای نگفته دل پر ...