2777
2789
عنوان

بوسم کرد، واییی چرا😵‍💫😅

9084 بازدید | 56 پست

یعنی خیلی بد شد😂🤦🏼‍♀️

من سه ماهه نامزد کردم چند وقت دیگه هم عقد میکنم ، بعد منو نامزدم بعضی شبا حدود یک ساعت میریم دور دور حرف میزنیم😅

منو نامزدم هر دو معتقد هستیم و فامیلم هست، یعنی مذهبی نیستیم زیاد، ولی بی اعتقاد هم نیستیم مثلا من خودم تا حالا به‌هیچ پسری دست نزدم اونم به هیچ دختری...

بعد دیشت رفتیم دور بزنیم بعد یه جا زد کنار من داشتم همینجور تند تند درباره یه موضوعی حرف میزدم اونم نگام میگرد که یه هو بغلم کرد بعدم چنتا بوسم کرد، منم دقیقا داشتم اینجوری نگاش می‌کردم😐

بعد من گفتم هنوز عقد نیستیم هاا، میگه زنمی میفهمی زنم خیلی دوست دارم، منم دیگه داشتم خجالت میکشیدم هیچی نگفتم🤦🏼‍♀️😂

الان خیلی بد شد؟؟هنوز محرم نیستیم عقد نکردیم

اگه یبار دیگه اینکارو کرد واکنشم چی باشه ، دعواش کنم؟😂 یا زیاد چیز خاصی نیست بزارم راحت باشه؟

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایوای خدا احساساتی شدم الانه ک خودمو نیشگون بگیرم

بابا توام سخت گرفتی خوب نامزدته

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
صیغه بخونین بین خودتون 

چجوری😂

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁