2777
2789
عنوان

بوسم کرد، واییی چرا😵‍💫😅

| مشاهده متن کامل بحث + 9108 بازدید | 56 پست
آسونه ..یک جمله ست همسر ت میخونه تو بله میگی ..زمان و مهر معلوم ...داخل گوگل بزن میاد  

این چه کاریه آخه!!! خودتونم واقعا باورتون میشه این حرفایی ک میزنید رو؟؟!!

یعنی میگی الان اشکال داره ولی وقتی اینارو بخونن مشکل برطرف میشه؟!😂🤦🏻‍♀️

خدایا خودت ظهور کن

‌•●{~~}●•  من‌ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آسونه ..یک جمله ست همسر ت میخونه تو بله میگی ..زمان و مهر معلوم ...داخل گوگل بزن میاد  

خودتون گول میزنید 

دو تا کلمه عربی میگن پسره میگه خوبه دیگه زنمی باید باهام تا اتاق خواب بیای بعدم دختر وابسته میشه و ... 

یه ماچو خدا میبخشه دیگه جوانند و نیاز به محبت دارند ولی صیغه و اتاق خواب رفتن خیلی مسخره ست

اشتباه محض میرن سمت کارایی که نباید برن چون محرم همن و زن و شوهر فقط اسمشون تو شناسنامه هم نیست

نه صیغه اتفاقا خوبیش اینه میشه براش حد و حدود مشخص کرد به صورت شرط ضمن عقد و بیشتر از اون شرعا مرد نمی تونه خواسته ای داشته  باشه من خودم دوران نامزدی صیغه محرمیت خوندم با شرط و تا عقد دایم خیلی رابطه محدود و با قاعده ای داشتیم من حتی چون شرط کرده بودم حجابمم کامل برنداشتم 

من همیشه وقتی خواننده خاموش بودم تاپیک های شمارو دنبال میکردم تا اینکه امروز خودم عضو شدم   مثل ...

معلمه

یه دختر شمالی خوشگل، تپلیم و بنظرم بخاطر همین با نمکم، خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی خدایا شکرت بابت دوقلو هام، ازدواج قبلیم یه اشتباه بود 💔من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲     ..یک دختر دهه هفتادی🦦میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام این تنها هدفمه🙂🌹        من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه... خدایا شکرت چشمام رو پیوند کردم کامل خوب شد💟پیشنهاد میکنم اصلا نترسین و اقدام کنید برای چشماتون✨هم مذهبیم هم آرمی😁

اگه واقعا اوکی شدید اشکالی نداره ولی اگه هنوز دودلی تو انتخابش نکن چون ناخوداگاه وابستگی میاره و اونوقت نمیتونی عیباشو ببینی ولی اگه اوکی هستین همو دوست دارین خیلی هم عالیه .پایدار باشید.

فقط یه چیزی منڟورم به شما نیستا ولی کلا مردا موقع بوس و بغل میگن زنمی اشکال نداره موقع خرج و اینا میگن هنوز نامزدیم   اکثرا اینجورین

شوهر سابق من اینجوری بود تو نامزدی میخواست بوس و بغل کنه میگفت زنمی بعد یه بار رفتیم رژ بخریم من خودم حساب کردم یدونه برداشتم بعد گفت اون یکی هم قشنگه بخر گفتم دیگه پولش زیاد میشه میترسم بعدا کم بیارم گفت عیب تداره حساب کن من بعدا بهت میدم ولی نداد . با خنده بهش گفتم چیشد تو که گفتی میدی حالا با شوخی گفتما ولی یهو جوش اورد که اره مگه زنمی ! هنوز که زنم نیستی . من اشتباه کردم این رفتارشو دیدم باید نامزدی رو بهم میزدم ولی اون موقع وابستش شده بودم بهوخاطر همون بوس و بغلا . اعتماد به نفشمم کم بود اندازه الان نبود بعدم ترسیدم از حرف مردم بگن حتما دختره مشکلی داره نامزدش پا پس کشیده

سلام قبول شدی شما؟ من با ۲۷۰۰ مردود شدم

از همون آمادگی که خوندن و نوشتن یاد گرفتم همه جا وقتی اسممو میخواستن ، مینوشتم :خانم معلم فاطی😁 اگه فرهنگیان بیارم اثبات میکنم که آدما ام میتونن پرواز کنن🔆🤍🌱

چقد بی اعتقاد توی سایت زیاده!!! میگن عیبی نداره! حتماً عیب داره و عواقبی هر حرکت حروم که انجام میشه و از چشم خدا دور نمی مونه و تاوانی داره حالا در هر نتیجه و قالبی✓•

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍