2777
2789

از وقتی مدرسه و شروع شده داغون شدم از ساعت ۳ دارم چونه میزنم صد تا بهونه میاره تا ننویسه انگار شرطی شدم درس شروع میشه داد و بیداد منم شروع میشه منی که سالی یه بار عصبانی نمیشم این بچه برام اعصاب نمیزاره هزار جور بهونه میاره دیوونم کرده 

سر مدرسه رفتن چی بپوشه زیر لباسش و غذا خوردن و تغذیه هم خیلی اذیت میکنه واقعا عصبی شدم 

فقط دلداری بدید راه حل ندید که هر راهی بگید رفتم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاس چندمه؟! ولش کن. باید خودش مسئولیت درسش رو به عهده بگیره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

همه همینیم

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
بچه های الان همینن دهن آدمو سرویس میکنن

اصلا برام عجیب منو به زور از کتاب جدا می کردن برم غذا بخورم این اصلا اهمیتی نداره شایدم این طبیعیه ولی خیلی عصبی میشم

بچه ها از پدر مادر یاد میگیرن دیگه.حتما سر چیزای دیگه شما خودت حساس بودی.اونم حساس بار اومده.یکم رو خودت کار کن.اینکه همه چیز خاص بی عیب باشه.شاید اخلاقتون اینطوریه.

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

پسر منم کلاس پنجمه دقیقا همه رفتارهای پسر شما رو داره فک کنم تا دیپلمش راهی تیمارستان بشم 

دیروز تمام روز بیکار بود گفتم الان ساعت دو با بشین درس باهات کارکنم تا سه برو همین ی ساعت دیونم کرد بعد گفت مامان چرا این ی ساعت برای من پنج ساعت طول کشید تند تند ساعت نگاه میکرد تا سه بشه بره

من مامانم شاغل بود،من و خواهرم اوتومات کارامون رو میکردیم و درس میخوندیم.هیچوقت یادم‌نمیاد مامانم گفته باشه چه کاری بکنیم برای مدرسه چه کاری نه.

پسرم کلاس اولیه امروز میگه کیف نمی‌برم سنگینه😬

صبح دو ساعت توضیح دادم نمی‌برم نداریم باید ببری

به خدا مامان من اصلا نمیفهمید ما کی میریم کی میایم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم