2777
2789
عنوان

چقدر حرص می خورم موقع املا گفتن به این بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 23 پست
ی بار که دیکته نگفتی بش رفت سر کلاس معلم دعواش گرد حساب کار دستش میاد کلاس چندمه؟

معلما جدیدا دانش آموز دعوا نمیکنن

والدین رو کم کار و بی مسئولیت میدونن

وااای که من پارسال چی کشیدم از دست معلم پسرم، الهی روز خوش نبینه که روزگارم سیاه کرده بود

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
به قول معلم پسرم که میگفت اکه تکلیفشون انجام ندادن ی روز بدون تکلیف بیان من خودم باهاشون برخورد میکن ...

متاسفانه معلم های الان مطلقا بخار ندارن

اصلا برای خود معلم ها هم مهم نیست!

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مامانم شاغل بود،من و خواهرم اوتومات کارامون رو میکردیم و درس میخوندیم.هیچوقت یادم‌نمیاد مامانم گف ...

زمان ما پدرمادرمون نمیدونستن کلاس چندمیم

یه روزم که مشق می‌نوشتیم یا یکم دیر می‌رسیدیم مدرسه مدیر و معلم چنان زهرچشمی ازمون میگرفتن که بار آخرمون میشد

الان معلما اصلاً برا بچه‌ها سخت‌گیری نمی‌کنن

یعنی اصلاً بچه از اینکه مشقش رو ننویسه یا دیر به مدرسه برسه نمی‌ترسه چون می‌دونه برخوردی باهاش نخواهد شد و نمی‌دونه که کارش اشتباهه

🔻 و این سیاست خیلی اشتباهه معلم‌ها سعی می‌کنن با بچه مهربون‌تر باشن که فقط لوح تقدیر آموزش و پرورش رو به عنوان بهترین معلم بگیرن دیگه نمی‌دونن که دارن بچه‌ها رو بدبخت می‌کنن و بی‌مسئولیت بار میارن

خودت ب معلمش بگو پسرتو بکشونه کنار باهاش حرف بزنه 

پارسال تمام ۹ ماه مدرسه رو من با معلم پسرم درگیر بودم چقدر بهش می‌گفتم که تذکر بده بهش، ولی کو گوش شنوا

جالب اینجاست که اونطور که تو مدرسه می‌گفتن این معلم از معلم‌های برتر بود یعنی می‌دونی توی کلاس خیلی با بچه‌ها مهربان بود، روش‌های تدریسش خیلی خوب بود ولی اصلاً به بچه‌ها سخت‌گیری نمی‌کرد و این بچه رو خیلی بی‌مسئولیت بار می‌آورد لااقل پسر من رو اینطوری بار آورد الان پسر من هیچی بلد نیست میومد خونه هر کاری می‌کردم بیا املا بنویس بیا مشق بنویس با هر ترفندی این پسر من نمی‌نوشت وقتی هم می‌رفت سر کلاس معلم هیچ برخوردی نداشت باهاش که لااقل این بچه به خاطر معلمش بشینه مشقش رو بنویسه و یه چیزی یاد بگیره

من موقع املا گفتن مامانم بنده خدا میگفت 1 خط بنویس اینو بنویس میرفتم باز 10 دقیقه با لپ تاپ بازی می‌کردم 

باز صدام میزد دوباره 😬کلاس اول و دومم کلا اینجوری گذشت 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

زمان ما پدرمادرمون نمیدونستن کلاس چندمیم یه روزم که مشق می‌نوشتیم یا یکم دیر می‌رسیدیم مدرسه مدیر و ...

درسته،تمام چیزایی که شما گفتی به اضافه اینکه زمان ما خانوادهامون خیلی احترام میذاشتن به اولیای مدرسه الان نه زیاد،همین باعث شده اونام دست به عصا باشن.پسر من غیر انتفاعی میره که دیگه بدتر،والدین ۹۰ درصدشون دائما طلبکاران 

راستش پشیمونم یه خورده.از لحاظ تعداد کم بچه ها و رسیدگی خیلی راضی ام اما از اینکه مدام باید با آدمای بی‌فرهنگی که فکر میکنن چون پول دادن همه باید درخدمت خودشون و تحفشون باشن معاشرت کنم ناراحتم.

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
درسته،تمام چیزایی که شما گفتی به اضافه اینکه زمان ما خانوادهامون خیلی احترام میذاشتن به اولیای مدرسه ...

نگاهتون درسته ها

ولی بر فرض مثال من ۲۵ میلیون امسال پول دادم، بعد معلم اصلا براش مهم نیست و با بچه ها کار نمی کنن منطورم اینه درس رو‌تکرار نمی کنه هی نمی پرسه ازشون که بره تو ذهن بچه ها! قاعدتا بچه ابتدایی نیاید تو خونه خیلی درس و مشقی داشته باشه

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده