2777
2789

سلام  خانوما شما از کیت من سردر میارین؟

چرا اینقدر آهسته و پیوسته پیش میره...

دو الی سه روزه ترشح تخمکگذاری و درد پهلو دارم

خدایــا شکرت با تو که باشیــــم تمام دور‌ها نزدیکند و ناممکن‌ها ممکــن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من دقیقا مثل روز ۱۹بود اقدام کردم گرفت

دیروز که روز ۱۹ بود 

شب اقدام داشتم درد پهلوم بیشتر بود

خداکنه واسه منم جواب بده

۸ ماهه اقدامم

مال من دقیقا مثل روز ۱۹بود اقدام کردم گرفت

ببخشید عزیزم یه سوال

شما کیت زدن رو ادامه دادی؟

به نظرتون من اقدام کنم امشبم یا بذارم فردا شب

چون چندشبه هرشب رابطه داشتیم 

حجمش کم شده

من بچه شیر میدم برات از خدا میخام ان شاالله شما هم به زودی مادر بشی

ممنون عزیزم

خداحفظش کنه واستون❤️

کیت ها پر رنگ میشن در اخر وقتی تخمک ازاد میشه باز کم رنگ میشن 

حالا که این ماه کیت زدی همچنان ادامه بده تا کیتت کمرنگ هم بشه و اگر احیانا این ماه پری شدی حداقل تایم دقیق تخمکگذاریت رو پیدا کرده باشی 

شبی یا فردا شب هم اقدام برو

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
ببخشید عزیزم یه سوال شما کیت زدن رو ادامه دادی؟ به نظرتون من اقدام کنم امشبم یا بذارم فردا شب چون ...

فردا شب

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
کیت ها پر رنگ میشن در اخر وقتی تخمک ازاد میشه باز کم رنگ میشن  حالا که این ماه کیت زدی همچنان ...

تو نی نی سایت کیت هارو میدیم ،مثلا دو روز هاله بود بعدش پررنگ و روز بعدم کم رنگ شده بود

واسه من یک هفتست از هاله هنوز به پررنگ نرسیده یعنی فولی خیلی کند داره رشد میکنه؟

ماه های قبل تا ۱۹ ام رابطه داشتم فکر نمیکردم اینقدر تخمکگذاریم دیر باشه چون دقت به ترشحاتم نداشتم

دارو تحریک تخمک که نخوردی؟ چون اگر خورده بشی ممکنه تا اخر کمرنگ اصلا نشه و اصلا ازاد نشه و به درد بارداری هم نمی خوره