شاهزاده_خانوم_جنگجو مدیر عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 147 عنوان کیت تخمکگذاری+عکس_خانومای باتجربه بیایین کمک | مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 31 پست سلام خانوما شما از کیت من سردر میارین؟چرا اینقدر آهسته و پیوسته پیش میره...دو الی سه روزه ترشح تخمکگذاری و درد پهلو دارم خدایــا شکرت با تو که باشیــــم تمام دورها نزدیکند و ناممکنها ممکــن 1402/07/08 | 15:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاهزاده_خانوم_جنگجو مدیر استارتر عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 147 آره نمیشه دقیق روشون حساب کرد واسه بارداری وقتی ک ترشح کش دار میشه اقدام کن یک شب در میان تا ... ممنون وقت گذاشتی عزیزم💐 خدایــا شکرت با تو که باشیــــم تمام دورها نزدیکند و ناممکنها ممکــن
شاهزاده_خانوم_جنگجو مدیر استارتر عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 147 به نظرم روز ۱۹تخمک گذاریه سلام مجدد عزیزممن الان کیت زدم،رنگش مثل روز ۱۸ شده یعنی کمرنگتر شده از دیروز و پریروزدیشب رابطه نداشتم به امیداینکه امروز پررنگ میشه و رابطه داشته باشمچیکار کنم خیلی ناراحتمظهر اقدام کنم جواب میده؟🥲🥲🥲🥲 خدایــا شکرت با تو که باشیــــم تمام دورها نزدیکند و ناممکنها ممکــن