کسی که دوسش دارم فامیلمونه
چند وقت پیش که مسافرت بودیم
یه رفتارایی دیدم ازش احساس میکنم اونم دوسم داره
مثلا ساندویچ سرد گرفته بود برای همه ممون مال خودش طعمش متفاوت بود ازش تیکه کرد به منم داد بعدش از مامانم لیوان یه بار مصرف گرفت بدون اینکه بخوام برام نوشابه ریخت داد بهم
یه شبم منو اونو داداش کوچیکش که ۸ ۹ سالشه داشتیم منچ بازی میکردیم داداشش لواشک اورد
بعد قبل اینکه کسی بخوره ازش یه تیکه کند پوستشو در اورد داد بهم بازم بدون اینکه خودم بخوام خودشم نخورد کلا دوباره یکی دو دقیقه بعدش یه تیکه دیگه همدر اورد اینبار با پوست بهم داد گفتم همون کافی بود دیگه نمیخوام
خندید گفت حوصلت نمیشه پوستشو دربیاری😃؟
گفتم نه کلا نمیخوام پوست اونم دراورد داد بهم😁
یه بارم داشت میوه تعارف میکرد به منو مامانم و مامانش هرستامون کنار هم نشسته بودیم حواسش نبود یه لحظه بعد ازم با لبخند پرسید تو میوه برداشتی؟
یه شبم رفته بودیم یه جایی خانوادهامون رفتن چندتا مغازه هایی که کارای سنتی داره رو ببینن
کسی نبود ازش عکس بگیره به من گفت ازش بگیرم هواهم بارونی بود خیلی فضای قشنگی بود
داداششم دنبالمون راه افتاد اومد😄
ازش عکس که گرفتم گفت وایسا ازتوهم چندتا بگیرم
منم قبول کردم گفتم بعد بفرستش برای بابام داشته باشمش
عکس که گرفت من یکم اونور ترش وایساده بودم میخواست سلفی بگیره گوشیشو جوری گرفت که منم توش بودم منظورش این بود باهمم بگیریم داداششم بود تو عکسمون
یه سری توجه هاش برام عجیبه این چندتاش بود به نظرتون بهم علاقه ای داره؟
۲۰ سالشه پسر با شخصیت وکاری هم هست
خودمم خیلی وقته بهش علاقه دارم قبلا هم که خیلی سردرگم بودم حسم یه طرفه است یا دوطرفه کلی نذر و نیاز کردم و از خدا خواستم اگه بهم علاقه ای نداره مهرش کامل از قلبم بیرون بره
نزدیک ۱ یک سال خورده ایه
میدونم رلی چیزیم نداره😃
کسی که دوسش دارم این نشونه هارو داره به نظر شمادوسم داره؟😁