2777
2789
عنوان

تو کلاس دخترم یکی از همکلاسیهاش بهش حرف بد زده..

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 41 پست
دختر منم بهترین کلاس زبان منطقه رو میره هم کتاباشو نسبت به جاهای دگ و کتابخونه دوبل قیمت میخریم هم ش ...

رهام*🥲 

رو اسمش حساسم🥲😂

شاید عاشقم بودیم اما از وابستگی بود :)!
رهام*🥲  رو اسمش حساسم🥲😂

چرا😂😂😂اسمش یچیز دیگه بود مستعار زدم خیلی یهویی به ذهنم رسید😂

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خیلی ناراحت بود  مثل اینکه تو ذهنش خودش معنیشو درآورده و ناراحت شده

درسته اما ایرادی نداره... نمیشه هیچ وفت ناراحت نشه باید با جامعه همین جوری کم کم رو به رو بشن 

حالا شما باید بهش یاد بدی هرجور هست شاد باشه

رهام*🥲  رو اسمش حساسم🥲😂

اهاااآ یعنی میگی اشتباه نوشتم؟؟؟اخه یه نمایشگاه ماشین نزدیک خونه مامانمه زده روهام🥲 ببخشید

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

چرا😂😂😂اسمش یچیز دیگه بود مستعار زدم خیلی یهویی به ذهنم رسید😂

😂😂 

آخه همه رهام رو مینویسن روهام 

بابا ب خدا رهامه رهااااام🥲😂

زبونم مو در آورده انقد به همه گفتم اخر هم میگن روهام:/

اهاااآ یعنی میگی اشتباه نوشتم؟؟؟اخه یه نمایشگاه ماشین نزدیک خونه مامانمه زده روهام🥲 ببخشید

فدا سرت ، اشتباه نوشته 🥲 آدرسش رو بده برم دعوا باهااااش 

رهام🥲✨

فدا سرت ، اشتباه نوشته 🥲 آدرسش رو بده برم دعوا باهااااش  رهام🥲✨

😂😂😂شماله

دختر منم بهترین کلاس زبان منطقه رو میره هم کتاباشو نسبت به جاهای دگ و کتابخونه دوبل قیمت میخریم هم ش ...

یعنی دخترتون دوساله و نیمه میرفت کلاس؟ 

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
بله

چقدر کوچولو 

من همیشه دوس داشتم بچمو از سه سالگی بفرست زبان

از بس مشاورین و روانشناسا کودک گفتن بذارید بچگی کنه ، به بچه فشار نیارید، عجله نکنید ،  دیگه نذاشتمش

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
چقدر کوچولو  من همیشه دوس داشتم بچمو از سه سالگی بفرست زبان از بس مشاورین و روانشناسا کودک گف ...

🙂🙂