2777
2789
عنوان

تو کلاس دخترم یکی از همکلاسیهاش بهش حرف بد زده..

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 41 پست

بر اساس تجربه میگم

اصلا و ابدا نمیشه گفت چون یه مدرسه غیردولتی .. نمونه دولتی .. تیزهوشان یا هرنوع دیگه ای هست دانش آموز بی ادب نیست تو مدرسه 

متاسفانه همه جا هستن

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما بگو به معلم و مسیول اونجا  بچه تونو هزینه کردید بره مدرسه ارامش داشته باشه نه اینکه یکی ی ...

اره حتما میگم. بچه خیلی حساسیه حتی کسی نمیتونه بهش گه بی ادب چون ناراحت میشه و میگه بهم حرف زشت زدن

بر اساس تجربه میگم اصلا و ابدا نمیشه گفت چون یه مدرسه غیردولتی .. نمونه دولتی .. تیزهوشان یا هرنوع ...

به عنوان یه مادر برای اولین بار از ته دلم ناراحت آینده بچه هامون شدم چون ماهمش کنارشون نیستیم ببینیم چیکار میکنن یا بابچه ها چطور رفتار میکنن

به دخترت یاد بده اولا هرکس بهش فحش داد جلوش وایسه بگه تو حق نداری به من فحش بدی 

همیشه بهش گفتم اگه احساس کردی اون حرفی که بهت میزنن معنی بدی داره به هیچ عنوان تو تکرار نکن چون تو هم میشی مثل اون. 

عزیزم اون بچه رو مانع بشی ایا بچه های کل شهر و کافه و مغازه و پارک و ...میشه مانع شد؟مطلقا همچین کاری نشدنی هس جامعه پر آدم جور واجور امکان اینکه بچه رو تو محیط استریل بزرگ‌کرد وجود نداره یا اگرم باشه بچه همینطور ک الان سرخورده شده در اینده ممکن تحمل یه اخم همسرش رو هم نداشته باشه 

اینارو نمیگم که فکر کنید کار اون بچه درست باید تو این محیط بزرگ بشه نه میگم ک جامعه همین شما باید رفتار مناسب رو به بچتون اموزش بدید

بهش بگید متاسفانه بعصی از بچه ها یا ادم بزرگا حرفای خوبی نمیزنن حرفایی میزنن ک زشت برخورد ما باید این باشه که محکم اما بدون تنش و دعوا به اون طرف بگه شما حق نداری به من حرف زشت بزنی!!!!

و اینکه بهش اموزش بدی تو یه سبد میوه ممکن یه میوه خرابم باشه اما ما اون میوه خرابو ک نمیخوریم بلکه از بین میوه ها اونی ک سالم تر و زیباتر برمیداریم حرفا هم باید همین باشه

بگو حرفای زشت باعث میشه هم طرف مقابلمون ناراحت بشه هم تنها بشیم و هیچ دوستی نداشته باشیم

اتفاقا دوشنبه جلسه اولیا و مربیان هست. برم حتمامیگم. مثلا خداتومن پول دادیم بچه درست درس بخونه

دختر منم بهترین کلاس زبان منطقه رو میره هم کتاباشو نسبت به جاهای دگ و کتابخونه دوبل قیمت میخریم هم شهریه ای که موقع ثبت نام دوبل همه جا بود و با شرط و قول اینکه تا یک سال ثابت میمونه ولی هرترم هی بالاتر میره پرداخت میکنیم

ترم دوم یه پسر بچه هولش داد خورد زمین کف دستش پاره شد و توش پر سنگ ریزه شده قسمت زانوهای شلوارش پاره شد اخرشم وقتی که از مدیریت مجموعه سوال کردم چرا گفت اون اقا پسر توبیخ و اخراج شد همین!!!اما هیچوقت نفهمیدم یه پسر بچه ۸ساله تو کلاس بچه های ۲سال و نیم سه سال چرا باید ثبت نام میشده اگر اتفاق بدتری میفتاد چه کسی پاسخگو میشد اولیا هم اومده بود برای تحویل پسرشبا افتخار تعریف میکرد که پسرم باشگاه میره  پسرم جنگیه خیلی خودمو کنترل کردم همونجا پارش نکنم پس یعنی پسرت میره باشگاه باید بزنه بچه های مردمو بترکونه؟

ترم قبلم یکی از پسرا به دختز گفته بود میزنم دهنتو پر خون میکنمااا که داخل گروه گفتم همه مادرا بخونن و اشنا بشن با این بچه و هم تیچر و هم مدیریت بخونه 

اوضاع بحرانی شده بچه ها پرخاشگر و بی ادب دخترم بعد این ماجرا هرروز با مشت میزد تو سرش و موهاشک میکند میگفت من بدم من پرروام روهام منو میزنه دهنمو خون میکنه😭😭😭برام درس عبرت شد مدرسشو اون مجموعه ثبت نام نکنم چون شیفت مخالف مدرسه غیردولتیه

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اخه خیلی ناراحت بود  مثل اینکه تو ذهنش خودش معنیشو درآورده و ناراحت شده

بیشتر از 30 سال پیش همکلاسیم بهم گفت احمق. الان نه اسم و فامیلش یادمه، نه حتی قیافه اش. ولی تصویر مبهم اون لحظه که این حرف را بهم زد هنوز توی ذهنمه و هر وقت برام یادآوری میشه احساس بدی پیدا می کنم. 

دخترت حق داره، ولی شما دلداریش بده و از دلش دربیار. سعی کن برخورد و حرف اون دانش آموز را براش بی اهمیت جلوه بدی تا از ذهنش بره. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

دختر منم بهترین کلاس زبان منطقه رو میره هم کتاباشو نسبت به جاهای دگ و کتابخونه دوبل قیمت میخریم هم ش ...

اره خیلی سخته مواجهه شدن بااین مسائل .. اینکه چطور بچتو اروم کنی. دختر منم روحیه حساسی داره 

اره خیلی سخته مواجهه شدن بااین مسائل .. اینکه چطور بچتو اروم کنی. دختر منم روحیه حساسی داره 

مثلا فکر میکنیم بفرستیم غیردولتی فرق میکنه و چون پول میدیم بچه هامون تو ارامش درس میخونن بنظرم با این شرایط که شما گفتی همچین انتظاری غلطه منم دلم گرفت دخترم اصلا صدا از دهنش درنمیاد بخدا به هیچکس چیزی نمیگه به بچه های کوچیک نزدیک میشه دستشونو نمیگیره که نیفتن یا به غیرعمد هولشون نده خیلی مراقبه ولی هرچی نوخاله و بی شخصیت بود گیر ما افتاد و خانواده ها واقعا میخواستن مارو بزنن که رفتیم بهشون گفتیم بچتون فحش داد بچتون هول داد هعییی

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷