2777
2789

دخترم خیلی تو خودش بود . بهم گفت همکلاسیم  بهم گفته پدر سوخته. @؟ کلاس اولی هستن. براش جای سوال بود که یعنی چی  ولی خیلی تو خودش بود.. الان نمیدونم به معلم پیام بدم بگم یانه...  مثلا گفتیم دخترم بره مدرسه خوب تا این چیزا پیش نیاد  ولی متاسفانه همه جا هستش

مدرسه دولتی ؟

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به معلم و اولیای اون دانش اموز حتما بگو شاید فردا بدترشو بگه باز به بچت

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بگو هرکی حرف بد بزنه به خودش گفته 

دوست شیطونه 

به حرف شیطون گوش کرده 

دهنشبوی بد گرفته 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

سلام بله مهمه حتما بگو با بچه ها صحبت کنن و در جلسه اولیا مربیان  مطرح کنن 

بگو ما انتطار داریم بچه مون در خانه ی دومش تربیت صحیح رو یاد بگیره

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
سلام بله مهمه حتما بگو با بچه ها صحبت کنن و در جلسه اولیا مربیان  مطرح کنن  بگو ما انتطار ...

اتفاقا دوشنبه جلسه اولیا و مربیان هست. برم حتمامیگم. مثلا خداتومن پول دادیم بچه درست درس بخونه

اخه خیلی ناراحت بود  مثل اینکه تو ذهنش خودش معنیشو درآورده و ناراحت شده

حتما بگو به معلم و مسیول اونجا 

بچه تونو هزینه کردید بره مدرسه ارامش داشته باشه نه اینکه یکی یچیز بگه دلخور شع

خدایا شکرت