2777
2789
عنوان

کسی هست با رژیم و سونو بچش دختر شده

205 بازدید | 21 پست

یه دونه دختر دارم دوست دارم دومی پسر باشه.

اگ پسر بود اولی؛صددرصد واس دومی رژیم دختر میگرفتم

دوماه رژیم بودم سونو رفتم و روز تخمگذاری یبار اقدام داشتم.

کسی بوده با این شرابط بچش دختر شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا هیچکدومش قطعی نیست اگه قطعی میخوای فقط ای وی اف 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

سلام

من چندین ماه رژیم و دارو و دعا و .... داشتم اما دختر شد..  سه تا دختر دارم ، برای دوتاش رژیم و این مراحل رو رفتم اما دختر شد .... نا خواسته دو دفعه باردار شدم هر دو پسر بودن که البته یکیش سقط شد ... 

فقط هدفم اینه بهتون بگم جز اونکه خدا براتون در نظر گرفته اتفاق نمی افته ... ان شاالله که نی نی تون پسره ولی اگر دختر بود هم راضی باشید به رضای خدا. ...

من خدا زمانی پسرمو بهم داد که از تهههه دلم داشتم شکرش میکردم که چه خوبه سه تا دختر سالم و خوشکل دارم ... 

الهی هر چی که خیره براتون اتفاق بیفته 

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

انشاالله هرچی صلاحه پیش بیاد و خدا یه پسر کاکل زری بهت بده

دخترخاله ی من رژیم و سونو و...انجام داد دیروز سونو جوابه صد در صدی داد که دختره

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم

برای اولین بار بود تاپیک دیدم یکی دنبال رژیم دختر باشه

با ذوق اومدم😑😑😑

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
انشالله همونی بشه ک میخوای  منم ب امید خدا ۲ماه دیگه اقدام میکنم  رژیمت چطوزی بود میشه ب ...

برام دعا کن. من نذر کردم اگه نتیجه بگیرم مو به مو رژیمم بیام بگم. خیلی زیاده. درخواست دوستی بده تا جایی که بتونم برات می نویسم

ببین کامل درکت میکنم ولی بسپار به خدا من دو ماه رژیم دختر گرفتم اما بچه م پسر شد الان هم خدا رو شکر ...

عزیزممم. اره میدونم اگ دخترم باشه مهرش به دلم می شینه. اما خب از مجردیم همش دوست داشتم یه پسر داشته باشم. اصلا هم ربط به شوهر و حرف مردم نداره. خواسته دل خودم بود و هست. امیدوارم خدا بهم بده یه پسر سالم و صالح. خدا پسر تورو هم نگه داره برات

سلام من چندین ماه رژیم و دارو و دعا و .... داشتم اما دختر شد..  سه تا دختر دارم ، برای دوتاش ر ...

من یکم ناشکری می کنم. باید دلم صاف کنم. حتی می گم یا پسر بده یا دیگه نده. همین یه دونه دخترم کافیه.. من اصلا شرایط چند تا بچه رو ندارم. همین دومی هم دارم میارم سنت شکنی شده. امیدوارم به خواستم برسم. 

البته توکل کردم به خودش اگ صلاحه. امیدوارم صلاحم همین باشه