خواهر شوهرم یه دختر داره همسن خودمه حدودا 30 ساله این دختر زبونش مثل مار افعی میمونه کلا در حال نیش زدنه و به خیال خودش داره با اعتماد به نفس حرف میزنه .. دیشب یه کم کل کل کردیم باهاش به روی خودم نیاوردم ولی خیلی به هم میریزم وقتی چرت و پرت میگه اومدم خونه آنفالو کردم اینستا ...میخوام کلا دیگ باش جدی باشم خیلی خیلی رو مخمه
اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ، و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟ نشونه با کلاسی نیست ، نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ... #بخاطرکودکانترسیدهیبیدفاع
چرا باهاش کل کل میکنی؟ اصلا با ادمی که حرمت و احترام سرش نمیشه چرا صحبت میکنی تا به خودش اجازه بده هر حرفی خواست بهت بگه؟
#ملی_گرا 💚🌱 آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍 #درتکاپوی_آفرینش_دوباره خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم... (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
حق با همه ی شماس واقعا خودش یه پا خواهر شوهره، کلا اشتبا از من بوده از وقتی ازدواج کردم چون همسنم بود یکم باش مثلا صمیمی می شدم بعد می دیدم یه جا یه جوری تو جمع چرت میگه منم دست و پام بسته هم به خاطر شوهرم که واقعا نمیخوام با این مسائل ناراحتش کنم هم به خاطر ننش که خواهر شوهرم بشه ازم 20 سال بزرگتره دیگ من احترام میذارم ولی این عنتر خانوم شوخی شوخی هر چرتی رو میگه
این جمله آدم های سمی رو از خودت دور کن مال خارجی ها هست و حلقه دوستان و پیج اینستا نه خانواده شوهر ...
گل گفتی ....به نظرم باگ ازدواجای ایرانی خوناوده س واقعا مخصوصا خونواده شوهر..........میبینی خود شوهرت مظلوم خوب عالی ولی یه خونواده عنی داره که نگوووو.منم متاسفانه دلم نمیاد شوهرم و ناراحت کنم و مثلا بگم رفت وامد نکنیم بالاخره سالی چند بار جمع میشیم دیگ ولی واقعا سم خالصن