2777
2789
عنوان

لیکن پلان

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 56 پست
من هنوز یکسال نشده که پخش شده تو بدنم ویزیت دکترم دو ماهه س سری قبل که یهو دوز دارو کم شد تو ده رو ...

داخل پریودی هم میخوری نیزوپرد رو 

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیکن پلان وقتی شروع میکنه به زدن قرمز و بنفشه

بعد که رو به بهبود میره قهوه ای میشه

مال من الان ۹۰ درصد قهوه ایه

این قهوه ای ها دیگه زمان طولاااااانی میبره تا پاک بشن

اینجوری شنیدم

فعلا که پاک نشدن مال من

تو نت هست متل من شبیه همین نتی ها هست و تشخبیص متخصص پوست هم لیگن پلان شاید مال شما چیز دیگه ای ب ...

نه فدات یک ساله میزنه خارش داره . لیکن پلانه 

سریع بعد قراره نمونه بگیره 

الان عزیزم مال شما دیگه خارش نداره؟

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

لیکن پلان وقتی شروع میکنه به زدن قرمز و بنفشه بعد که رو به بهبود میره قهوه ای میشه مال من الان ۹۰ ...

من همش قرمزه بنفش توش نیست

لیکن پلان وقتی شروع میکنه به زدن قرمز و بنفشه بعد که رو به بهبود میره قهوه ای میشه مال من الان ۹۰ ...

مال منم جاش قهوه ای میشه

نه فدات یک ساله میزنه خارش داره . لیکن پلانه  سریع بعد قراره نمونه بگیره  الان عزیزم مال ...

نه تا زمانیکه کورتون میخورم خارش ندارم

مگه ناپرهیزی کنم چیزی غیر مجاز بخورم

که سعی میکنم نخارونم

راستی گشنیز خشک دارم

بعضی روزها که یه غذای غیرمتعارف میخورم

یه قاشق گشنیز با اب میخورم

موثره تو روند بهبودی

نه تا زمانیکه کورتون میخورم خارش ندارم مگه ناپرهیزی کنم چیزی غیر مجاز بخورم که سعی میکنم نخارونم ...

موثر بوده گلم ؟

خونه نداریم گشنیز خشک 

موثر بوده گلم ؟ خونه نداریم گشنیز خشک 

اینو یه نفر بهم گفت

قطعا بی تاثیر نیست اونم تاثیر مثبت

بگیر خشک کن

دسته های کوچیک بگیر

ریزه ریزه خشک کن داشته باش

هرچی باشه از کورتون بهتره

تا اخر عمرمون‌که نمیتونیم کورتون بخوریم

باید جایگزین مفید پیدا کنیم

ضمنا برای تمام بیماریهای التهابی و خودایمن بهترین رژیم غذایی

رژیم مدیترانه ای هست

از نت سرچ کن و کم کم شروع کن به اصلاح سبک زندگیت

بامید خدا همگی مون بهبودی کامل پیدا میکنیم

اینو یه نفر بهم گفت قطعا بی تاثیر نیست اونم تاثیر مثبت بگیر خشک کن دسته های کوچیک بگیر ریزه ریزه ...

خدا کنه عزیزم توکل بخدا . 

امیدوارم خوب شم دعات کنم 

زندگیم و حالم ربوده شده 

جوانم هزل آرزو.  

واقعا روتون تاثیر داشته یا مال کوروتون بوده

اینو یه نفر بهم گفت قطعا بی تاثیر نیست اونم تاثیر مثبت بگیر خشک کن دسته های کوچیک بگیر ریزه ریزه ...

گلم گشنیز تاثیر کرده واسه تون توی دونه ها 

بهم کمک کن زندگیم اعصاب و روانم ازم گرفته شده 

گلم گشنیز تاثیر کرده واسه تون توی دونه ها  بهم کمک کن زندگیم اعصاب و روانم ازم گرفته شده

عزیزم چی بگم

بهر حال اینها همه در گنار کورتون موثر میشه

ضمنا فراموش نکنیم منشا تمام بیماریهای خودایمن و التهابی درون بدنمون  و

ارامش اعصاب حکم فرمانده رو داره

باید سعی کنیم خودمون رو تو مدار ارامش و صبوری و شادی و هرچه انرژی و ارتعاش مثبت داره قرار بدیم

اینکه همه ش غصه بخوریم و فکر و خیال روز بروز بدتر میشه شرایط جسمی و روحیمون

بامید سلامتی هرچه زودتر همه بیماران بخصوص من و شما

عزیزم چی بگم بهر حال اینها همه در گنار کورتون موثر میشه ضمنا فراموش نکنیم منشا تمام بیماریهای خودا ...

درسته عزیزم 

الان شما دیگه نمیزنه . 

چند وقته کوروتون میخورید 

من کوروتون بشدت پوستم نازک میکنه