2777
2789
عنوان

حالم خیلی خرابه

96 بازدید | 10 پست

خیلیییی ناراحتم باورم نمیشه کسی که دو ساله دوسش دارم با یکی دیگه تو رابطه رفته قصدشم جدیه همش خواستم برم جلو چشمش ولی ندید که منو بازم میگم شاید اشتباه شده خیلی حالم بده باورم نمیشه🥺😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی حس بدی دارم همش میگفتم اونم به من حس پیدا می‌کنه😭

ببین ازش فرار کن این الان به تو یک سلامی کنه تو خر ذوق میشی فک می کنی خیلی دوست داره ولی اینطور نیست!!! اون اصلا حسی نداره ولش کن

ببین ازش فرار کن این الان به تو یک سلامی کنه تو خر ذوق میشی فک می کنی خیلی دوست داره ولی اینطور نیست ...

انگار اون اصلا منو نمی‌بینه چه برسه سلام کنه😖کلا رابطشون جدیع فک کنم 

نمیتونم دست خودم نیست میگم خدا کنه رابطشون جدی نشه در این حد چطور فراموشش کنم اصلا آسون نیست 

باید سعی کنی چون این فقط تو‌ذهن توعه واقعی نیست پس فردا طرف ازدواج کنه می دونی چقد عصبی میشی

باید سعی کنی چون این فقط تو‌ذهن توعه واقعی نیست پس فردا طرف ازدواج کنه می دونی چقد عصبی میشی

اره نمیتونم بخوابم یهو فهمیدم این موضوعو خیلی ناراحت شدم سعی میکنم فراموشش کنم😞