2777
2789
عنوان

خواهرم دوباره طلاق میگیره.

352 بازدید | 13 پست

آدم بی فکری نیستم من، درک مشکلات دیگران هم دارم‌. خواهرم تو زندگی اولش که شوهرش پسر خاله مم بود مشکلاتی داشت، اما خب خواهرمم مقصر بود، مثلا میگفت حق نداری آرایشگاه بزنی اما خواهرم گوش نداد و...

جدا شد از پسر خاله م، با یه دبیر بسیااارر مودب و زیبا ازدواج کرد،  و خانواده مهربونی هم داشت. دوباره بعد چندسال از اینم بهونه گرفت که تنبله و ال و بل و با نارضایتی ما و اجبار خودش جدا شد، خودش تمکین مالی داشت و خونه داشت خواهرم، نیازمند ما نبود.

چند سال بعدش با پسری ازدواج کرد که پسره سالها عاشق خواهرم بود و از خواهرمم کوچکتر بود،  بسیااار مهربان و خوب و قربان صدقه گو،  بدون کوچکترین گیر دادن و ایراد از خواهرم. حالا بعد ۸ سال هم که بارها جنگ و دعوا راه انداخته و اقدام به جدایی، حالا داره از اینم جدا میشه، واقعا ناراحتم و اعصابمم خورده، انگار دامادمون داداشمه بسکه براش ناراحتم، ۵ ماهه تو پروسه جدایین، و چندین بار شام گفتم بیاد خونه م.  خواهرم داره ظلم میکنه واقعا ، حتی به شوهر قبلیشم، خیلی خودخواه و رئیس مآب هستش.  به حرف کسی هم گوش نمیده، ۴۵ سالشه.

این دامادمون هم خانواده ش راضی نبودن واسه ازدواج با خواهرم، دامادمون قید تمام خونواده ش رو زد، میگم هی حرمت همینو نگه دار که بخاطرت پشت کرد به همه.

دلم گریه میخواد😓

نمیدونم چرا ولی خیلی از قوی بودنه و مستقل بودنه خواهرت خوشم اومده ❤ 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

ببخشید خاک تو سر خواهرت 

امیدوارم ازدواج چهارمش یه شارلاتانی گیرش بیاد که خونشو تو شیشه کنه و جرات طلاق گرفتنم نداشته باشه

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمش گرم بخدا. من یه طلاق میخام بگیرم دهنم سرویس شده از نگرانی و استرس،چجوری انقدر راحت هی جدا میشه😟

" یا  رَبِّ لا تُعَلِّق قَلبی بِما لَیسَ لی "پروردگارا قلب مرا به آنچه برای من نیست،وابسته مگردان...🙏