سلام.. کلا خیلی از مردن و تاریکی میترسم هرچند وقت یکبار هم یه جوری اضطراب میگیره منو که به سختی میتونم خودمو کنترل کنم دست و پاهام یخ میکنه بر اثر اضطراب..الآنم چند شبه همش میترسم اصلا نمیتونم بخوابم همش فکر میکنم امشب دیگه حتما میمیرم..مخصوصا از شب و تاریکی میترسم خیلی روزها خوبم شبها این فکرها میاد سراغم..توروخدا مسخره نکنید راهکاری اگه دارید راهنمایی کنید..
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شما هم مشکلتون مثل من بود؟الان کامل خوب شدین؟ آخه میدونید ترس از مرگ طبیعیه ولی آخه نه اینقدر که عذ ...
منم تقریبا این حالات رو داشتم،یه مدت تحت درمان دکتر بودم،بعد که بهتر شدم دکتر دوز داروهارو کم کردن،اوایل خواب آوره و یکم عوارض میده ولی بعدش خیلی آروم و راحت میشید،ولی حتما حتما حتما پیش یه دکتر خوب و حاذق برید.
ب خودت بقبولان ک اینا فقط ی حس بد هست. اگه الان این مسئله رو حل نکنی روز ب روز شرایطت بدتر میشه. حتم ...
از فکر گذشته کار من به نظرم همون دکتر باید برم که یه آرام بخش بده واقعا داغووونم با این فکر ها کلا همیشه از خوابیدن بدم میاد میترسم دوست دارم روزها بخوابم ولی شب ها بیدار باشم بس که از شب میترسم