2777
2789
عنوان

خوشبحال کسایی ک همیشه خونسردن

168 بازدید | 23 پست

من خیلی زود عصبی میشم

همه بهمم میریزه

متنفرم از خودم

کوچیک ترین چیزا قلبمو ب درد میاره

رود عصبی میشم و این باعث میشه حتی وقتی حق باهامه نتونم ثابت کنم😭😭😭😭😭😭

منم 

ما زود پیر میشیم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دیگه زیادی خونسردم

هیچوقت اون صحنه که شوهر خالم جون داد و درحالی که داشتم با اورژانس حرف میزدم و ناخواسته گفتم (عه مرد) رو یادم نمیره😑

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

اصلا ربطی به عصبانیت نداره شمابایدکنترل کردنو یادبگیری اول ودون فن بیان تابتونی ازحقت دفاع کنی.

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
من دیووونه شدم کلا  خیلی بده اینجوری، ماها همش ب همه چی فک میکنیم غصه میخوریم

اره دقیقا 

ادم زود جوش حرصی باشی 

همش مریض میشی 

دیگه

والا

بخدا

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

من خیلی خونسردم خیلی دیر عصبانی میشم ولی خدا نکنه که عصبانی بشم عین دیوونه ها میشم 

سعی کن وقتی عصبانی میشی نفس عمیق بکشی و تا ده یواش یواش بشمری

من کچه کورد‌ه‌که‌ی هه وشارم 🥰🌹یک عدد دلباخته‌عاشق همسر🥺🤌🏻کورد یعنی غیرت،شرف،شرافت. کوردم. آ ی ی ی کوردم کورد! شبه بلوطی که با هیچ‌باد وبارانی ریشه‌های سترگم، کنده نمیشود(زاناکوردستانی) آدما کلا سه دستن یا کوردن،یا یه رفیق کورد دارن، یا دوست دارن کورد باشن ،هربژی کورد😎 گاهی‌گمان‌نمیکنی اما خوب میشود؛؛ ازعمق‌وجودم حسش کردم این جمله رو توغیر ممکن ترین حالت زندگیم به عشقم رسیدم بعداز ۶سال🥲🫀دودی که‌از‌سیگاربالا میره همون اشکاییه که قرار بود پایین بیفته(:   من دختری از تبار پاییزم☺️🍂🍁 بیا کاری کن ای ای هم نشینم خدارو تو چشای نازش میبینم😌