2777
2789
عنوان

پیام داد من زنی خاستم ک تا شاه رگش پام بمونه حتی برم زندان

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 44 پست
خودت داری میگی دیگه نامرد     مرد جماعت همینه

ی جوری برخورد میکرد انگار من مقصرم

من اعتمادم خراب شده

درغ بهم گفته بودن

همه اینا گذاشتم کنار گفتمش نرو سمت این بازی

دوباره بعد سه ماه رف 

هی میگف بیخیال اشکال نداره

گفتمش این دامه ممکنه ببری دیگ بازم میری ادامه میدی همه چی میبازی

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادمی که هر روز بلرزی به خاطر کارهاش به درد نمیخوره الان تنهایی استرس داری چند سال دیگه میشی یه مادر مظطرب که بچت هم ارامش نداره شما میگفتی از قدیم گفتن برا کسی بمیر که برات تب کنه چکار کرده تا شاهرگ باهاش بمونی

اگه اعتیاد به مواد مخدر قابل ترک باشه اعتیاد به قمار اصلاً قابل ترک نیست. تا تمام اموالش رو به فنا ن ...

دوروز بعد عقد خودکشی کرد چون خونشو از دست داد و دوباره ملی بدهی بالا اورد و منم گفتمش شما دروغ گفتین تو اعتیاد ب این بازی داشتی 

اما باز کمکش کردم

خیلی روزای سختی گذروندم

تصمیم خودتون چیه؟

خانوادم ک میگن طلاق بری ادامه بدی تو عقد انقد مشکل داری دوروز دیگ با بچه جدا میشی

خودمم خیلی میترسم از ادامه این زندگی 

اما طلاقم برام سخته 😭

ی جوری برخورد میکرد انگار من مقصرم من اعتمادم خراب شده درغ بهم گفته بودن همه اینا گذاشتم کنار گفت ...

خودشو نشون داده دیگه

عزیزم شما براش کم نذاشتی اینارو نگه چی بگه

خودتو نجات بده 

امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
ولم کن بابا این حرفای مفت و ببخشید زر زرای مفت بدرد همون پروفایل تلگرام میخوره بگو این دری وری هار ...

میگ من تلاشم کردم سه ماهه نرفتم حالا لغزشی کردم

میگمش دیگ بعد این همه ضرر تو نباید میرفتی 

من باید مطمین شم ک وارد زندگی بشم نه بترسم بعد جندسال دوباره لغزش نکنی😣😔😭

دوروز بعد عقد خودکشی کرد چون خونشو از دست داد و دوباره ملی بدهی بالا اورد و منم گفتمش شما دروغ گفتین ...

عمرتو تلف نکن. معتاد به قمار اگه پولم نداشته باشه ببخشی اینو میگم ولی دیدم که میگم زن یا دختروشونو میذارن وسط. 

مشکلت کم چیزی نیس که بگیم بگذر اعتیاد بنیان خانواده رو از هم میپاشه قمار هم دار و ندارشو از دست میده ...

مشاورم گف

گف مشکلاتت کم نیس هم اعتیاد داشته قبلن

الانم این قمار

بیش فعالیم هست

اعتمادیم ک دیگ نمونده

اما طلاق سختمه 

حس میکنم خیلی وجهه بدی داره خیلی ناراحتم 

اینهمه موندم زندگی بسازم اخرم اینطور شد😭

ادمی که هر روز بلرزی به خاطر کارهاش به درد نمیخوره الان تنهایی استرس داری چند سال دیگه میشی یه مادر ...

اره هروز میترسیدم بازی کنه و من نفهمم 

الانم همه حساباش بسته بودن

خودم دوتومن دادم ب‌کارت باباش ک دستش بود فهمیدم همینارو گذاشت تو بازی ک خیلی دیگ عصبی شدم و گفتم طلاق

چرا طلاق سخته برات؟ دوستش داری؟

اره دوسش ک دارم

خیلی مهربونه اما خیلی کارایی میکرد ک درست نبود

مثن چن وقت پیشم ی ترامادول خورده بود و توهم زده بود بازم کلی بحث سر اون قضیه

روانشناس حق داره. اعتیاد در گذشته هم باشه دلیل روانشناسی داره و الان اون اعتیاد جای خودش را به اعتیا ...

اره گف شاید قمار بزاره کنار دوباره وابسته شه ب چیز دیگ

اما خیلی با احساسم بازی میکنه میگ درست میکنیم من تلاشم بیشتررمیکنم

انا میگمش هرسری میگی چطور مطمین شم مث سریا قبل نیس

خانوادم ک میگن طلاق بری ادامه بدی تو عقد انقد مشکل داری دوروز دیگ با بچه جدا میشی خودمم خیلی میترسم ...

شما اگه بخواهی باهاش بمونی باید خودت شغل داشته باشی چون ادم قمار باز یه روز کوخ نشین هست یه دفع کاخ نشین ولی باید بدونی کنارش همیشه باید یه درامدی برا خودت داشته باشی 

مگر چقدر زنده ای؟  مگر چندبار فرصت زندگی کردن دارید؟  نمیگم طلاق بگیر ولی بنظرت یه مرد ا ...

بنظرم ی مرد خوبه ارامش داشته باشی کنارش

نه همش نگران خطایی نکنه

ک متاسفانه من ندارم

طلاق نگیرم بنظرا چی کنم؟؟