2777
2789
عنوان

پیام داد من زنی خاستم ک تا شاه رگش پام بمونه حتی برم زندان

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 44 پست
شما اگه بخواهی باهاش بمونی باید خودت شغل داشته باشی چون ادم قمار باز یه روز کوخ نشین هست یه دفع کاخ ...

من شغل دارم اما خب میگ حقوق باید صرف زندگیمون بشه مال هردمونو

بعد من میگم اینهمه زندگی بسازیم اگ بدهی بالا اورد میشه من کمک نکنم؟؟

یا بره زندان من تنها بمونم

پس ب چ امیدی ادم بره جلو

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
بنظرم ی مرد خوبه ارامش داشته باشی کنارش نه همش نگران خطایی نکنه ک متاسفانه من ندارم طلاق نگیرم بن ...

ببین دوستم برای حکم طلاق صادر کردن نه سوادش رو دارم نه تجربه و نه علمش رو. 

خودت بسنج ببین این مرد ارزش زندگی کردن داره یا نه؟! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمرتو تلف نکن. معتاد به قمار اگه پولم نداشته باشه ببخشی اینو میگم ولی دیدم که میگم زن یا دختروشونو م ...

هوووف

میگ من دوباره مث قبل ک انقد بدهی بالا نمیارم

شاید دوباره بلغزم در حد دو تومن سه تومن اما مث قبل ک نمیشه ک خونه از دست بدم

اما حس میکنم حرفه فقط

اره هروز میترسیدم بازی کنه و من نفهمم  الانم همه حساباش بسته بودن خودم دوتومن دادم ب‌کارت باب ...

دختر خوب عاقلانه تصمیم بگیر شریک زندگی باید یه عمر باهاش زندگی کنی ازدواج میکنیم که باهم یه زندگی رو بسازیم این اقا قمار میکنه قرص ترامادون میخوره ترس ووابسته بودن باعث میشه تصمیمات اشتباه بگیریم 

ببین دوستم حکم طلاق صادر کردن نه سوادش رو دارم نه تجربه و نه علمش رو.  خودت بسنج ببین این مرد ...

میدونم ارزش نداره

اما مشکلم اینه همش حس میکنم باید بمونم بسازم بعد دوباره میگم مگ من مقصر بودم؟

یا اگ پای ی بچه بیاد وسط اون چ گناهی کرده

دختر خوب عاقلانه تصمیم بگیر شریک زندگی باید یه عمر باهاش زندگی کنی ازدواج میکنیم که باهم یه زندگی رو ...

دقیقا همینطوره مرسی از راهنماییت عزیزم

خیلی نیاز دارم🥺

همین ترس از جدایی نمیزاره جدا بشم

اگ دوستم یا خاهرم تو چنین شرایطی بود قطعا میگفتم ادامه نده

اما خودم خیلی احساسیم و شاید ضعیف😭

من شغل دارم اما خب میگ حقوق باید صرف زندگیمون بشه مال هردمونو بعد من میگم اینهمه زندگی بسازیم اگ بد ...

معلومه ادم یهدنده وخودخواهی هست پیرت میکنه با کارهاش شغل داری خودتو نجات بده هنوز هیچی نشده به حرفات اهمیت نمیده وای به روزی که پای یه بچه بیاد وسط 

معلومه ادم یهدنده وخودخواهی هست پیرت میکنه با کارهاش شغل داری خودتو نجات بده هنوز هیچی نشده به حرفات ...

😞😞خیلی ناراحتم حق من این زندگی نبود

باید بتونم خودمو قوی کنم و جداشم

مشاورم گف گف مشکلاتت کم نیس هم اعتیاد داشته قبلن الانم این قمار بیش فعالیم هست اعتمادیم ک دیگ نم ...

اما زندان رفتن شوهرت وجهه ی بدتری داره سرافکنده میشی بچه دار بشی بچت بدون پدر بزرگ میشه تو باید خرج خودتو بچتو دربیاری

اما زندان رفتن شوهرت وجهه ی بدتری داره سرافکنده میشی بچه دار بشی بچت بدون پدر بزرگ میشه تو باید خرج ...

نمیدونم شاید کار ب زندان نرسه اما خب این استرسه هس

نمیدونم کاش چیزی بود ک انقد بزرگ نبود و کار ب جدایی نمیکشید😞

نمیدونم شاید کار ب زندان نرسه اما خب این استرسه هس نمیدونم کاش چیزی بود ک انقد بزرگ نبود و کار ب جد ...

ای کاش قدر این یه سالی که پا به پاش اومدی رو میدونست می‌گفتیم اما بر عکس طلبکارم درومد

ای کاش قدر این یه سالی که پا به پاش اومدی رو میدونست می‌گفتیم اما بر عکس طلبکارم درومد

عزیزم بهتره مطابق نظر مشاورت پیش بری اونا همیشه بهترین راه جلوت میزارن من خودم قبلا یه آدم نامناسبو میخواستم تا خودکشی هم رفتم ولی اینقد خوب مجابم کرد که خودم رفتم باهاش تموم کردم

دقیقا میگمش انقد فرصت دادم حس کردی همیشه هستم

همش میگف این ی بارم بده 

اما گفتم باز شاید نری ی سال دیگ بری

زندگی انقد مشکل داره

همش نگران باشم

😞

دوسه تا مشاور ک باتوجه ب پیش زمینش میگن جدا شو

یکی گف ی شش ماه دیگ میخای فرصت بده زیرنظرش بگیرم ببینم

گفتمش شش ماه پیشم تحت نظر مشاور دیگ بود اما باز ی چیزایی پیش اومد

دقیقا میگمش انقد فرصت دادم حس کردی همیشه هستم همش میگف این ی بارم بده  اما گفتم باز شاید نری ...

یعنی شیش ماهه مشاوره میره هنوزم دل نکنده؟؟؟؟ 

نمیدونم چی بگم یه طرف دوست دارم بت بگم باز بش فرصت بده شاید فرجی شد

تو اگه میخوای بهش فرصت بدی بگو این آخرین شانسته اگه درست استفاده کردی که خدارو شکر اگه نه که شمارو به خیر مارو بسلامت من هنوز اول زندگیمه میخوام عروش بشم نمیخوام ی عروس سرخورده و افسرده بشم آینده دارم هزارتا امید و آرزو دارم 

یعنی شیش ماهه مشاوره میره هنوزم دل نکنده؟؟؟؟  نمیدونم چی بگم یه طرف دوست دارم بت بگم باز بش فر ...

اره مشاور‌رفتیم ک شش ماه اول عصن فایده نداش شش ماه‌دوم کم کم داشت ترک میکرد ک بقیه مشکلات فهمیدم