2777
2789
عنوان

بیایید

75 بازدید | 8 پست

از انلاین شاپ گوشی خریدم دوشنبه کل پولشم زدم هی پیام دادم گوشیم کوش چرا نیومده میگه امروز میفرستم فردا میفرستم  من موندم  چیکار کنم؟؟؟ یه عالمه پول گوشی دادم سایتش نماد اعتبار الکترونیک داشت من چیکار کنم؟ حقوق 2ماهموبه اضافه پس اندازام دادم به این گوشی😥😥😥😥 راهکار بدید لطفا

حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤

من حرفی ندارم😐😐😐

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اعتماد داره نگران نباش ۸_۷ روز پیش ابجی من لپ تاپ آنلاین سفارش داد دیروز اومد خیلیم خوب بود  ...

اخه این هی میگه امروز میدم به پیک فردا میدم به پیکمیترسم چرا از اون موقعه نداده 

برا خواهرتون رسید به دستتون درست بود؟

حساب کاربری واگذار شده🌼مادر نیستم اما زمانه مادرانه مهربانی به من آموخت ،با چشم هایی تا صبح بیدار تو را تیمار گرم تو تب کنی من وجب به وجب مراقب پیشانی و دل کوچکت باشم ❤از خون نمیترسم ولی سرخی را برخلاف همه ی عاشق های رمانتیک کوچه و بازار شهرت دوست ندارم ❤بی اعتنا به سکه های آخر ماه با جان و دل تا جان دارم بی اعتراض پرستار دل پر درد توم ❤
اخه این هی میگه امروز میدم به پیک فردا میدم به پیکمیترسم چرا از اون موقعه نداده  برا خواهرتون ...

مال ابجیم کد پیگیری داد بودن زنگ زدن پیگیر شدن حتی از پست بانک به خاطر پست تیباکس و اینا بعد اومد اره خیلیم خوب بود لپ تابش ابجیمم ویدیو رضایت فرستاد براشون و اوکی بود 

وای جطور اعتماد کردی

نمیدونم سایت اوکی بود اون گوشیم 2تومن زیر قیمت بقیه جاها میداد و نماد اعتبار داشت دیگه اعتماد کردم نمیدونستم اینطوری میشه

من به مال تو مغازه اعتماد ندارم اونوقت رفتی آنلاین شاپ

اخه من نصف خریدام انلاین شاپه زیاد وقت ندارم برم خرید به واسطه شغلم منم مجبور شدم