2777
2789
بله برای من اخر مرداد اومد ولی همه ی پول خواستن !نامردا ماهم ماشینمون مفت فروختیم تا تکمیل وجه کنیم ...

من فک میکردم نصف پول میخوان..ما هم‌ پارس دادیم برا زمستون ولی فقط۱۷۰ پول دادیم نکنه الان پیامک بیا 

الهی همه حال دلشون خوب باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فک میکردم نصف پول میخوان..ما هم‌ پارس دادیم برا زمستون ولی فقط۱۷۰ پول دادیم نکنه الان پیامک بیا&n ...

نه فقط هایما و تارا رو گفتن کامل واریز کنین دلیلشم نمیدونم حالام که هر روز ماشینا دارن ارزونتر میشن یه میلیارد از اخرمرداد تا آخر آبان بمونه تو حسابشون!والا پشیمونیم راه برگشتیم نیس

نه فقط هایما و تارا رو گفتن کامل واریز کنین دلیلشم نمیدونم حالام که هر روز ماشینا دارن ارزونتر میشن ...

کلا نمیدونم برنامه  اشون چیه ...

مبارتون باشه..پس ما که زمستون هستیم آخر پاییز پول میخوان

منم پارس elx زمستونم ولی هنوز پیامکی برای واریز وجه نیومده   احتمالا باید یکجا واریز کنیم    شما مگه نصفشو واریز کردین که نوشتین ۱۷۰ دادین؟

منم پارس elx زمستونم ولی هنوز پیامکی برای واریز وجه نیومده   احتمالا باید یکجا واریز کنیم   ...

ن نیومده هنوز میگم اینقدر آماده دارم