2777
2789
عنوان

با بابام دعوا شد بخاطر کنکور

185 بازدید | 5 پست

من یازدهم تجربی ام حالا دروسی مثل زمین و زیست خودم میتونم بخونم اما فیزیک ریاضی باید برم کلاس هزینه ی کلاسا خیلی زیاده

هزینه ی مشاور و کتاب که دیگه نگم از طرفی بابام تا دوازدهم درس میخونه بعدش وارد بازار میشه یعنی دیپلمشو نمیگیره دیگه وضع خوبیم داشتیم اما الان بعد هجده سال درامد خیلییی کم شده بگذریم بابام تصورش از کنکور یه امتحان سادست مثلا فک می کنم من سر کلاس مدرسه به درس گوش کنم کتابای مدرسه رو بخونم میتونم کنکور بدم و پزشکی قبول بشم چطوری باید بهش توضیح بدم اگر کسی یه متن برام بفرسته ممنون میشم که دقیقا چطوری بهش بگم بابا ۴۶سالشه

ادم بروزی اما درسی نه اطلاعات نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابات ادم به روزی نیست،چون این مورد بدیهی رو متوجه نمیشه من نمیگم کلاس میخوای حتما، ولی کتاب تست و ...

من اصلا براش هیچ توضیحی ندادم که بخواد متوجه بشه یا نشه نمیدونم از کجا براش بگم شایدم حق با شماست