2777
2789
عنوان

کتاب، استاد ، برنامه ریزی تجربی دهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 36 پست
حتما بهشون پیام میدم فردا الان دیگه دیر وقته زشته  ممنونم

برات ارزوی کلیییی موفقیت میکنم 

خیلییی عالیه از الان ک دهمیدبفکر درسخوندنی

همینطوزی ادامه بدی مطمئنم موفق میشی عزیزه دلم 🌹🌹

خیلی مراقب خپدت باش 

من نمیخوام بهت ترس بدم ولی دست من نیست 

دخترای هم سن تو ک دغدغه کار و درس و پیشرفت دارن رو خیلی عجیب و بی دلیل دوست دارم .

میدونی شاگرد من خیلی اذیت شده بود مشاوزش ی دلنشجوی دندون بود ک خیلی باهاش صمیمی شده بود و کم کم کاری کزده بود دخترم بهش وابسته شده بود

و این خیلییی لطمه زد ب درسش 😔

من واقعا سعی کردم کمکش کنم برا همین شروع کردم گشتن دنبال یدمشاوری ک اهل این کارای مسخره نباشه 

اخه اینجیزا خیلیییی زیاد شده .

خیلی خیلی مراقب خودت باش 

درستو محکم و سفتذیخون رو پای خودت پایسا و از همین الان ایندتو بساز 

به حرف اینایی هم ک میگن از الان ژوده درس بخونی نمیخپاد از الان تست بزنیدهم کوش نکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات ارزوی کلیییی موفقیت میکنم  خیلییی عالیه از الان ک دهمیدبفکر درسخوندنی همینطوزی ادامه بدی ...

ممنون عزیزم 

ایشاله شمام همیشه سالم و شاد در کنار خانواده باشید

حواسم هست،  اصلا همه چیز ها رو از سر خودم بیرون کردم و این سه سال فقط میخوام تو فکر درس باشم 

چون باید قبول بشم 

میدونم قراره برام سخت بگذره چون پدرم اونقدر همراهم نیست ولی آدم خیلی خوبیه و دوسش دارم 

ممنون عزیزم  ایشاله شمام همیشه سالم و شاد در کنار خانواده باشید حواسم هست،  اصلا همه چیز ...

خدا حفظشون کنه 

اره متاسفانه یوقتایی هرچیم ما اطرافمون رو دوست داریم تو یجاهایی همراهیدنمیکنن 

این نشانه این نیست ک بد باشن و همه چیدافتضاح باشه 

نه 

ولی خب همه ادما همیشگی نیستن یجاهایی هستن 🥰یجاهایی نیستن 😔

زندگی عرصه همین تضاد هاست 

درسته ک همراه نبودن خانواده مسیرت رو سختر میکنه ، اما تو خیلی قوی و تحسین برانگیزی ک بازم با این حال میخوای ی مسیر درست و با افتخار رو تنهایی و بدون حمایت شروع کنی برا زندگیت👏🏻👏🏻

من همسن شما ک بودم پدرم هیییییچ همراهی‌ای برا درسم نمیکرد

همین الانشم که تا الان وقتی درسم تموم شد پقتی دانشگاه قبول شدم وقتی لیسانسمو گرفتم وقتیدارشد قبول شدم وقتی پایان نانه دفاع کردم ، وقتی حامله شدم هیچوووقت خانوادم پشتم نیودن و نیستن 

و این شیرینی همه چیزو کم میکرد و تلخی هارو تلخ تر 

ولی من پذیرفتم ک صدرگیتی عرصه همین تفاوت ها و تلخیذها و شیرینی هاست و این ماییم ک باید نوز مسیر خودشمو نباشیم و راه جلو پامون اسفالت کنیم 

خدا حفظشون کنه  اره متاسفانه یوقتایی هرچیم ما اطرافمون رو دوست داریم تو یجاهایی همراهیدنمیکنن& ...

بله عزیزم 

متاسفانه همین جوری هست اما سعی میکنم کامل و منطقی فکر کنم و کم نیارم 

در ضمن به شما هم بخاطر این همه تحصیلات تون تبریک میگم 

همیشه موفق باشید و سلامت