fesghliiii مدیر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 541 عنوان کتاب، استاد ، برنامه ریزی تجربی دهم | مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 36 پست دوستان تنها دغدغه زندگی 🤧😥هر چی میدونید رو بهم بگیداطرافیانم کسی تجربه ندارهممنونم کتاب چی پیشنهاد میکنید پایه دهم تجربی هستم و استاد بنظرتون و چیکار کنم هر چیزی که لازمه رو بهم بگید چون میخوام از همین الان سفت و سخت بخونم ممنونم 1402/07/06 | 23:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fesghliiii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 541 مشاور تحصیلی هم شده یه ماه بگیر که با برنامه ریزی و اینجور چیزا آشنا شی کسی رو میشناسید شما مشاور که کارش خوب باشه؟
javaher5831 عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 4940 اره سعی میکنم قبل کلاس هر درس یه پیشخوانی کنم چون مدرسه م نمونه س، جو کلاس خیلی بده همه دنبال ... نمره ای که تاثیری رو آیندت نزاره مهم نیست نه اینکه کلا بیخیال باشی ولی تست زنی اولویتت باشه
fesghliiii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 541 نمره ای که تاثیری رو آیندت نزاره مهم نیست نه اینکه کلا بیخیال باشی ولی تست زنی اولویتت باشه بله متوجه شدم ممنونم
sibzamaininaz عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 2520 کسی رو میشناسید شما مشاور که کارش خوب باشه؟ سلام عزیزم بچه ها خیلی راهنمایی های خوبی کردن من مشاوری رو میشناسم ک کارشون عالیه و خیلی دلسوزی و تعهد تو کارشون دارن سه روز هم مشاوره رایگان دارن بهت یه روز برنامه میدن بطور رایگان ک ببینی واقعا کارشون عالیه بعد اک خواستی رزو میکنی باهاشون برنانه ثابت ماهانه برمیداری اگر ماسل بودس بگو آیدیشونو بدم
fesghliiii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 541 سلام عزیزم بچه ها خیلی راهنمایی های خوبی کردن من مشاوری رو میشناسم ک کارشون عالیه و خی ... ممنون گلم بله آیدی شونو بگید
fesghliiii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 541 سلام عزیزم بچه ها خیلی راهنمایی های خوبی کردن من مشاوری رو میشناسم ک کارشون عالیه و خی ... عریزم خودتون باهاشون کار کردید؟نتیجه گرفتید؟
javaher5831 عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 4940 کسی رو میشناسید شما مشاور که کارش خوب باشه؟ آرین آور تو اینستا میشناسم بگردی تو اینستا باز زیاد هست
سمسممشمشمشمشمشمشمضم عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 26984 فکر میکنم زیستم خوبه( از اونجایی که تازه کار هستم هنوز نمیدونم تقریبا درصدم چنده) بنظرت کلا ... عظیمی کلاسینو خوبه دعا کنید برام عاقبت بخیر شم
sibzamaininaz عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 2520 ممنون گلم بله آیدی شونو بگید @dr_ehsan_sedghiاستاد صدقی ، مشاور و ایده پرداز زمینه کنکور و دانشجوی پزشکی هستن بازم وقتی باهاشون مشاوره گرفتی دوباره راجع منابع و اساتید کلاس تست و ساعت مطالعه و نمره و همه اینا بپرس راهنماییت میکنن .
fesghliiii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 541 آرین آور تو اینستا میشناسم بگردی تو اینستا باز زیاد هست اینستا ندارم🤧باشه گلم ممنونم
fesghliiii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 541 @dr_ehsan_sedghi استاد صدقی ، مشاور و ایده پرداز زمینه کنکور و دانشجوی پزشکی هستن بازم وقتی ... مممنون عریزم
fesghliiii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 541 عظیمی کلاسینو خوبه استاد عظیمی تو تامنلد هست که پرسیدم میگن برای دهم دوره نداره کلاسینو هم هنوز اونقدر درمورد استادها اطلاع ندارمبازم شنبه زنگ میزنم میپرسم ممنون
sibzamaininaz عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 2520 عریزم خودتون باهاشون کار کردید؟ نتیجه گرفتید؟ من ۲۸ سالمه قربونت برم🥰ی تایمی دبیر ادبیات بپدم بعدش از مدرسه دزومدم الان مدرس نویسندگی خلاق هستم .من با شاکردام و دخترای هم سن و سال شما خیلیییی رفیق بودم و دوسشون دارم مثل بچه های خودم برا دو تا از شاگردام دنبال مشاپر کار درست ادم حسابی چشم پاک میگشتم که کارشم خوب باشه و نسبت ب پولی ک میگیره وظیفه شناس باشه کلییی تحقیق کردم و گشتم اخر ایشونو دیدا کردم خداروشکر دوتا دخترا هم رتبه شون خیلیذخوب شد
sibzamaininaz عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 2520 مممنون عریزم خواهش میکنم دختر کل بازم میگم ایشون طرح سه روژه رایگان دارن تو سه روز باهاش برنامه داری میبینیدکارشون چطوره ولی بنظرم ضرر نمیکنی
fesghliiii مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 541 من ۲۸ سالمه قربونت برم🥰 ی تایمی دبیر ادبیات بپدم بعدش از مدرسه دزومدم الان مدرس نویسندگی خلاق هستم ... ممنون عزیزمموفق باشید