2777
2789
عنوان

کتاب، استاد ، برنامه ریزی تجربی دهم

1000 بازدید | 36 پست

دوستان تنها دغدغه زندگی 🤧😥

هر چی میدونید رو بهم بگید

اطرافیانم کسی تجربه نداره

ممنونم 

کتاب چی پیشنهاد میکنید پایه دهم تجربی هستم 

و استاد بنظرتون 

و چیکار کنم هر چیزی که لازمه رو بهم بگید 

چون میخوام از همین الان سفت و سخت بخونم 

ممنونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان به احتمال زیاد نهایی داری امسال پس تمرکزت رو عمومی ها هم بزار 

برای کتابکار من خودم پارسال دهم بودم همه رو خیلی سبز گرفتم ولی خوب واسه یه سری درسا کتابای بهتریم هست مثلا مبتکران خوبه واسه شیمی

روزی حتی شده خیلی کم در حد ۱،۲ ساعت هم وقت بزار واسه اختصاصیا غیر از درسای مدرست تایم مطالعه ات کم کم بیشتر کن 

ریاضی : میکرو گاج 

زیست : اگر ضعیفی و کلاس نمیری و معلم خوب نداری خیلی سبز ، اگر سطحتت خوبه و معلم خوب داری یا فیلم اموزشی می بینی برآیند نشر الگو 

شیمی : مبتکران به روش کسر،پیش ساخته مسائل حل کرده ولی خیلی سبز به روش تناسب باید ببینی معلم تون به چه روشی تدریس میکنه تا بتونی یکی از اینا را بخری 

فیزیک : خیلی سبز 

اینا نتایج تحلیل منابع مشاور سیب ترش بود . چند روز داشتم نگاه میکردم 

و اینکه حتما آزمون آزمایشی هم شرکت کن . 

الان به احتمال زیاد نهایی داری امسال پس تمرکزت رو عمومی ها هم بزار  برای کتابکار من خودم پارسا ...

اره حواسم به همه ی درس ها هست و رو نمره هاب مدرسع م تمرکز میکنم

میگفتن که برای شروع و پایه خیلی سبز خوبه همه شون و بعد بقیه کتاب ها 

یعنی شما میگی از مدرسه هم جلو تر بخونم؟ 

ریاضی : میکرو گاج  زیست : اگر ضعیفی و کلاس نمیری و معلم خوب نداری خیلی سبز ، اگر سطحتت خوبه و ...

فکر میکنم زیستم خوبه( از اونجایی که تازه کار هستم هنوز نمیدونم تقریبا درصدم چنده)

بنظرت کلاس برم ؟ چه استاد هایی خوبه یا موسسه ای؟

ازمون ۵ تا گزینه دو و قلم چی بورسیه آنلاین میشم ایشلاه

فکر میکنم زیستم خوبه( از اونجایی که تازه کار هستم هنوز نمیدونم تقریبا درصدم چنده) بنظرت کلا ...

کلاس نمیدونم عزیزم ، من از هرکی پرسیدم گفت برای ۱۰ ام لازم نیست زوده . جامعه آماری قلمچی بیشتره ، ولی میگن گزینه دو بهتره 

ببین اینحا کسی نمی تونه درست راهنماییت کنه ۲ الی ۳ جلسه مشاوره بگیر . منم همسن توعم 

اره حواسم به همه ی درس ها هست و رو نمره هاب مدرسع م تمرکز میکنم میگفتن که برای شروع و پایه خیلی سبز ...

یه پیشخوانی به نظرم قبل تدریس معلم داشته باش 

بعد نمره ی کلاسیت چندان مهم نیست اگه کمم بشی تاثیری تو آیندت نداره نمره نهایی خیلی مهمه 

بیشتر حواست رو تستای تخصصیا با امتحان نهاییا باشه 

کلاس نمیدونم عزیزم ، من از هرکی پرسیدم گفت برای ۱۰ ام لازم نیست زوده . جامعه آماری قلمچی بیشتره ، ول ...

به منم میگن لازم نیست 

ولی خودم دوست دارم اصولی برم جلو 

هر جفت ش رو میرم ازمون 

مشاور نمیدونم کی بهتره 

و من آدم منظم و مقرراتی هستم،  میخوام همون جوری که شروع کردم هم تموم شه یعنی طبق روال برم جلو 

ولی بخوام برای یک ماه مشاور بگیرم و ول کنم نمیدونم

یه پیشخوانی به نظرم قبل تدریس معلم داشته باش  بعد نمره ی کلاسیت چندان مهم نیست اگه کمم بشی تاث ...

اره سعی میکنم قبل کلاس هر درس یه پیشخوانی کنم 

چون مدرسه م نمونه س، جو کلاس خیلی بده همه دنبال نمره ن